Zijn dit de mooiste borden van 2020?

Een goed horeca servies begint natuurlijk met borden en schalen, wat ook zeker geldt voor een particulier. Dit komt natuurlijk onder meer doordat de borden in principe elke dag zullen worden gebruikt. Bovendien moeten ze jarenlang meegaan, dus ze moeten wel van een hoge kwaliteit zijn. Daarnaast moeten de borden ook mooi zijn, wat eigenlijk geen probleem zal zijn. Er zijn namelijk zoveel verschillende exemplaren te koop. De borden variëren qua kleur, maar ook qua stijl en materiaal. Hieronder vind je drie modellen die er zeker mogen zijn.  

Royal Delft coupe bord

In het verleden stond Nederland uiteraard bekend om het Delfts aardewerk. Hierdoor is Delft nog altijd een populaire bestemming voor toeristen, maar de stijl van het aardewerk is ook nog zeker populair. Zo ook bij borden. De Delftse stijl komt bijvoorbeeld terug in de Royal Delft coupe borden. Ze zijn geproduceerd door het bekende merk St. James. Deze borden zijn natuurlijk ook bedrukt met het Delfts blauw, dat mag logischerwijs niet ontbreken. Het zijn ronde borden die zowel in de lengte als in de breedte 26 centimeter groot zijn.

Leopard coupe bord

Daarnaast kun je ook kiezen voor de Leopard coupe borden, wat een set van 6 stuks is. Hedendaags zijn dierenprints natuurlijk zeer populair, wat ook terugkomt in de borden. Daar is deze set die geproduceerd is door de producent Q Authentic zonder twijfel een goed voorbeeld van. De borden hebben een ronde vorm en hebben een diameter van 16 centimeter. Hiermee zijn ze dus een stukje kleiner dan de eerder genoemde Royal Delft coupe borden. Wel zijn ze hoger, namelijk 3 centimeter.

Vintage rond bord

Als je een groot huishouden of een restaurant hebt, dan zul je uiteraard veel borden nodig hebben. Je zou dan kunnen kiezen voor een set Vintage ronde borden, wat bestaat uit maar liefst 12 stuks. Elk exemplaar heeft een diameter van 20 centimeter, terwijl ze 2 centimeter hoog zijn. Uiteraard passen ze qua uitstraling perfect bij een vintage stijl, dit was natuurlijk ook de bedoeling van Presentatiepoint. Dit merk heeft namelijk deze sierlijke borden gemaakt.

 

Geplaatst in Geen categorie.