Wim Eweg: Jammer, we hopen nu maar op volgend jaar

Stichting VBTB net buiten de prijzen

 

Anja Maas

Haarlemmermeer. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Als het aan Wim Eweg en zijn mede-bestuursleden ligt, probeert de Stichting Van Badhoevedorp Voor Badhoevedorp (SVBVB) het volgend jaar gewoon opnieuw. Want de aanhouder wint, nietwaar?

Wim Eweg overhandigde enkele maanden geleden als voorzitter van SVBVB een donatie voor ruiven aan Zorgboerderij De Badhoeve. De SVBVB doet volgend jaar weer een gooi naar de HLMRMEER-prijs.

Wim Eweg overhandigde enkele maanden geleden als voorzitter van SVBVB een donatie voor ruiven aan Zorgboerderij De Badhoeve. De SVBVB doet volgend jaar weer een gooi naar de HLMRMEER-prijs.

Wat er dan te winnen valt? Een bedrag van 5.000 euro, behorende bij de HLMRMEER-prijs, die door de gemeente wordt uitgereikt aan bewoner(s), ondernemer(s) of organisaties, die onze gemeente het beste op de kaart hebben gezet. En dan met activiteiten die gekoppeld zijn aan maatschappelijke of goede doelen. “Ons Stratengolftoernooi ten behoeve van de SVBVB, die zich inzet voor goede doelen in Badhoevedorp en Lijnden, was zo’n project. We waren erg trots dat we bij de drie genomineerden hoorden die uiteindelijk voor de prijs in aanmerking kwamen. De andere twee kandidaten waren Swim the Ring en MeerBeatz. De verschillen waren klein en er kan er maar één winnen, zei wethouder Adam Elzakalai die de winnaar bekend maakte: MeerBeatz. Jammer voor ons, maar natuurlijk heel leuk voor deze groep jongeren die een jeugdfestival hebben opgezet. Vanzelfsprekend onze felicitaties. En we gaan gewoon door. In 2014 komt er weer een Stratengolftoernooi. En dan doen we graag weer mee met de editie van de HLMRMEER-prijs 2014.”

Beste wensen

Wim Eweg, samen met onder andere Harry Jagtman aanwezig bij de prijsuitreiking tijdens de Nieuwjaarsreceptie 2014 van de gemeente, maakte graag van de gelegenheid gebruik via deze krant iedereen namens SVBVB voor het nieuwe jaar het allerbeste toe te wensen. En vanzelfsprekend ook namens de winkeliersvereniging van Badhoevedorp, waarvan hij voorzitter is. “Vorig jaar had de winkeliersvereniging een eigen nieuwjaarsbijeenkomst, maar dit jaar gaat dat er niet van komen. Wel denken we aan de organisatie van een groter evenement waar iedereen welkom is. Wanneer precies? Misschien in de lente, of anders vroeg in de zomer. We zitten nog in de brainstormfase, we kunnen er nog helemaal niets definitiefs over zeggen. Op dit moment is het jaar nog heel jong, het is pas 2 januari. Een heel mooi moment om iedereen een heel gelukkig 2014 toe te wensen. Dat zou moeten lukken, zou je denken. Want 14 is 2 maal 7, en 7 is het geluksgetal. Dus alle reden om samen de komende maanden optimistisch tegemoet te gaan.”

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *