“Wij zijn het beste Leerbedrijf van het Jaar 2013”

Schoonheidssalon Wagenaar wint prestigieuze Award

Badhoevedorp. Sylvia Wagenaar is trots. En met reden. Haar Schoonheidssalon Wagenaar werd uitgeroepen tot het beste Leerbedrijf van het Jaar 2013. “Een bijzondere erkenning”, vertelt ze. “En eentje waar we meer dan blij mee zijn. Het betekent nogal wat, als blijkt dat je zo mooi scoort bij de opleiding van stagiaires in de schoonheidsbranche.”

Sylvia Wagenaar

Sylvia Wagenaar

Hoe vaak hoor je het niet, als het gaat om het winnen van een prijs of een erkenning voor je verdiensten:. En de winnaar is………….. In de wedstrijd waarin het ging om te worden uitgeroepen tot Leerbedrijf van het Jaar, moet op de puntjes dus worden ingevuld: Schoonheidssalon Wagenaar in Badhoevedorp.

Sylvia Wagenaar, al meer dan 30 jaar schoonheidsspecialiste, was een van de genomineerden voor de wedstrijd van 2013. Al ruim  12 jaar leidt zij in haar salon, te vinden aan de Pa Verkuyllaan, stagiaires op. “Ik geef ze graag alle kans zich te ontwikkelen tot professionele schoonheidsspecialistes. Overdracht van kennis is dan belangrijk. En dat doe ik met volle overgave en passie.”

Er waren uit alle leerbedrijven uit de Nederlandse schoonheidsbranche in totaal  drie bedrijven genomineerd. “En daar was mijn salon er een van. Natuurlijk een hele eer. Dat  heb ik mede te danken aan onze klanten, omdat zij ons zo goed gesteund hebben.”

Aanbiedingen

“Om die klanten extra te bedanken”,  zo vervolgt Sylvia Wagenaar, “wil ik ze  ter gelegenheid van deze Award laten profiteren van drie aantrekkelijke aanbiedingen. De eerste geldt voor de microdermabrasiebehandeling. De komend periode is de intake/huidanalyse, inclusief het opstellen van een behandelplan, ter waarde van 30 euro, gratis. Verder kost de microbehandeling – normaal 90 euro –  nu 60 euro. En tot slot er nog een leuk cadeautje: een luxe toilettasje met Orlane producten – waarde 30 euro – krijg je gratis mee naar huis. De tweede aanbieding is een mooie korting op een Orlane bodylotion: normaal 62 euro, nu 29,95, en daarbij gratis of een heerlijke Shiatsu behandeling, of een stevige bindweefselmassage of een ontspannen Hot Stone massage. De derde aanbieding is een Universal Contour Wrap voor 42,50 in plaats van voor 85 euro. Dat is dus liefst 50% korting. Deze aanbiedingen gelden van 12 november tot en met 31 december 2013. Dus mooi met de feestdagen? Maak een afspraak in onze salon.”

Ze voegt er nog even aan toe dat de info over deze en andere aanbiedingen ook te vinden is op Facebook en op de website: www.schoonheidssalonwagenaar.nl.

 

Schoonheidssalon Wagenaar, Pa Verkuyllaan 20, 1171 EE Badhoevedorp.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *