Wethouder Bezuijen slaat nieuwe seizoen ‘in’

TVB-heren nu in eredivisie

Badhoevedorp. Een memorabel moment. Zondag 7 april opende wethouder Michel Bezuijen – met sport in zijn portefeuille – bij de Tennisvereniging Badhoevedorp officieel het nieuwe tennisseizoen. Een seizoen, dat nog voordat er één bal is geslagen al recht heeft op het predicaat historisch: de heren van het eerste zondagsteam zijn namelijk vanuit de hoofdklasse gepromoveerd en komen dit jaar uit in de landelijke eredivisie!

tn_24 tn_30 tn_35 tv badhoevedorpWethouder Bezuijen zorgde voor een bijzondere start: na korte speeches van TVB-voorzitter Guido Dieperink en van hemzelf, speelde hij een partijtje tegen een van de leden van het zondag 1 herenteam en mocht daarbij  gebruik maken van een extra groot tennisracket.

Lokaal opgeleide spelers

Op zondag 7 en 21 april, alsmede op zondag 12 mei vinden de thuiswedstrijden van het eerste zondagsteam plaats. Per speeldag worden er zes partijen gespeeld: vier enkel en twee dubbel. Het is de allereerste keer dat in Haarlemmermeer op dit niveau wordt mee gestreden. En TVB levert nog een extra opmerkelijke prestatie: hun team bestaat geheel uit lokaal opgeleide spelers. “Als vereniging zijn wij uiteraard bijzonder trots op deze jongens”, waren woorden van voorzitter Guido Dieperink voor de seizoenstart. “Het is een erkenning voor de jarenlange investering in onze jeugd en opleiding. We zien het als een unieke ervaring. En tevens is het voor aankomend talent uit Badhoevedorp een extra inspiratie. Spelers van het eerste herenteam van TVB zijn Bas van Bentum, Wouter Kramps, Bart Cordemeijer, Nick Hogenhout en het jonge talent Nathan de Veer.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *