Wethouder Adam Elzakalai knipte salon officieel open

Ben van Dijk, kapsalon voortgezet door Karin van Heteren

 

Anja Maas

Badhoevedorp. Stampvol was het zaterdag 10 januari in de zaak, waar vele jaren Ben van   Dijk, kapsalon was gevestigd. Ben zelf was aanwezig om afscheid te nemen en zijn bedrijf officieel over te dragen aan Karin van Heteren. Hij werd daarbij een handje geholpen door wethouder Adam Elzakalai, die de salon officieel “open knipte”.

Nee, nu eens niet door de schaar te zetten in een strak gespannen lint. Zoals dat hoort in en kapperssalon, knipte hij een plukje haar af. Er stond voor deze bijzondere handeling een speciale kapperskop klaar en de wethouder hanteerde de schaar met verve. “Ja, een fantastisch moment” zei de nieuwe eigenaresse van de zaak aan de Nieuwemeerdijk 19. “Een eigen bedrijf was altijd mijn droom. Veel mensen hebben dromen, maar lang niet iedereen kan ze laten uitkomen. Ik heb dat nu wel kunnen doen. Best bijzonder.”

Karin is voor de klanten geen nieuw gezicht. “Nee, beslist niet. Ik heb, voordat er sprake was van overname, 26 jaar voor Bengewerkt. Ik ben gestart in de salon in Zwanenburg, daar ben ik heel wat jaartjes geweest. Ik heb toen even een uitstapje gemaakt naar iets anders, maar sinds 1999 ben ik weer terug. In de salon in Badhoevedorp en daar was ik uiteindelijk bedrijfsleidster. Ben wilde stoppen en vroeg of ik interesse had de salon voort te zetten. Ik heb enthousiast “ja” gezegd. Zo’n kans laat je niet lopen, toch?”

Karin runt de salon met assistentie van Amanda, ook al vele jaren actief aan de Nieuwemeerdijk. “We zetten het concept van Ben voort: we zijn een salon, waar iedereen welkom is. Een ontmoetingsplek, zoals dat hoort bij een bedrijf met de uitstraling van de gemoedelijke dorpskapper. Ons interieur hebben we een flinke facelift gegeven. De kleuren blauw, zwart en wit zorgen voor een eigentijdse combinatie. We werken op afspraak, maar zomaar even binnenlopen kan ook. Als het even kan, helpen we graag. We gaan van start met nieuwe openingstijden: klanten zijn ook op maandagmiddag welkom. En op woensdag tot 20.00 uur. Veel mensen willen ook na werktijd even naar de kapper kunnen.”

Openingstunt

Klanten kunnen in Karin’s kapsalon rekenen op vakwerk. “We zijn allround en behalve het aanbrengen van extensions doen we alles. Uiteraard volgens de nieuwste trends. Wat die in 2015 zijn? Voor dames zou ik zeggen: vooral nonchalante kapsels. En als je je haar wilt laten kleuren, dan doen warme tinten het goed. Opvallende highlights gaan een beetje naar de achtergrond. Voor mannen – en dan vooral bij jongeren – zijn voetbalkapsels populair, met ingeschoren scheidingen. Al onze behandelingen zijn aantrekkelijk geprijsd. En vanwege  de wisseling van de wacht hebben we een openingsstunt die de hele maand geldt: dames en heren knippen voor 20 euro.”

Ze maakt graag van de gelegenheid gebruik om  in deze krant iedereen, die 10 januari 2015 voor haar en haar salon onvergetelijk heeft gemaakt, te bedanken. “Lieve allemaal, dank je wel. Het was geweldig en fantastisch. Betere start van Karin’s kapsalon in Badhoevedorp had ik me niet kunnen wensen.”

Karin’s kapsalon, Nieuwemeerdijk 19, Badhoevedorp. Tel. 020-6592559. Open: ma: 13.00 -17.00 uur, di, do, vrij: 8.30 – 17.00 uur, wo: 8.30 -20.00 uur, za: 8.00-16.30 uur.

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *