Vis&Zo

Nieuw in Badhoevedorp is Vis&Zo.  Vis&Zo is sinds enkele weken gevestigd in de visstal van voorheen Ron’s Haringshop tegen over Albert Heijn. Marjolein en Marco, de  eigenaars, wonen in de buurt en hadden deze stal al een tijdje op het oog. Toen zij te horen kregen dat deze te koop was zijn ze er direct op afgegaan. Mede door het succes van de winkel in Volendam die Marco voor zijn oudste zoon heeft opgezet hadden ze echt de smaak te pakken.

Vis&Zo

Vis&Zo

Na een grondige schoonmaakbeurt en hier en daar een aantal aanpassingen zijn ze aan de slag gegaan. Zij zijn vooral gespecialiseerd in gebakken vis, zoals lekkerbek, kibbeling, gebakken mosselen, visfrietjes, viskoekjes, krab chunks….. om maar even wat op te noemen, maar natuurlijk nog veel meer en elke dag vers bereidt. Natuurlijk kunt u ook voor verse vis terecht, maar dan moet u dat wel een dag van te voren bestellen, ècht vers dus!

Daarnaast is er ook een groot assortiment kant en klaar maaltijden, u hoeft het alleen maar even op te warmen en binnen enkele minuten staat er een heerlijke vismaaltijd op tafel. Voor al uw feestjes en partijen zijn visschotels te bestellen ook met zelf gemaakte Sushi alles van verse vis.

Na dat zij open waren gegaan waren al direct leuke reacties en zijn de mensen echt blij dat ze weer geopend zijn. Marjolein en Marco zijn erg enthousiast en doen hun uiterste best het de klanten zoveel mogelijk naar de zin te maken met goede en heerlijke producten.

 

Vis&Zo is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.30 uur. Voor bestellingen kunt u langskomen aan het  Lorentzplein 38 in Badhoevedorp of bellen naar 06 54753149.

Tot ziens bij Vis&Zo
[google-map-v3 width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Lorentzplein 38, Badhoevedorp{}1-default.png{}Vis&Zo” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Mijn locatie
Bereken route
Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *