Van Badhoevedorp voor Badhoevedorp presenteert 2e Golftoernooi

Sponsoring en vrijwilligers welkom

Badhoevedorp. Het City Golfevenement door de straten van Badhoevedorp, dat in 2011 voor de eerste keer plaats vond, was zo succesvol, dat de organisatie het toernooi dit jaar opnieuw op de kalender heeft gezet. En: met de vaste bedoeling om er een blijverdje van te maken.

De Winkeliersvereniging Badhoevedorp, de Lions Badhoevedorp en de Ondernemers Sociëteit Badhoevedorp gaan er vol voor om de tweede editie hetzelfde elan te geven als het evenement van 2011. Doel achter het toernooi is het steunen van een lokaal goed doel. Vorig jaar mocht de Speeltuin van Badhoevedorp, onlangs heropend na een ingrijpende renovatie, na de golfprestaties een bedrag van 7.500 euro in ontvangst nemen.

Inschrijvingen voor het toernooi zijn van harte welkom en de organisatie denkt – gezien de enthousiaste reacties van vorig jaar – in ieder geval 18 teams samen te kunnen stellen. Mocht de belangstelling hoger liggen, dan is er ruimte voor 3 extra teams. Om het evenement – een stratengolftoernooi vereist nu eenmaal de nodige begeleiding – in goede banen te leiden is een flinke groep vrijwilligers noodzakelijk: er zijn helpende handen nodig als marshall en chauffeur, en ook voor allerlei andere organisatorische werkzaamheden. De vrijwilligers zijn uitgenodigd bij het afsluitende buffet en de feestavond.

Wie aan het toernooi wil meedoen, betaalt een zelfde bedrag aan inschrijfgeld als in 2011. Voor wie het evenement wil sponsoren zijn er diverse mogelijkheden. Meldt u zich als Hoofdsponsor, dan wordt uw bedrijfsnaam verbonden aan het toernooi. Dat betekent naamsvermelding op posters en score-kaarten, bij berichtgeving in lokale kranten en op flyers bij alle winkels. Aanmelding als Teamsponsor en Hole Sponsor is tevens een optie.

Belangstelling? Nadere info: wimeweg@hetnet.nl.

 

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *