“Tijd voor gezelligheid in Brasserie de Houten Klaas”

Met de donkere dagen voor de deur, organiseert Brasserie de Houten Klaas in Badhoevedorp op zaterdag 15 november a.s. weer een gezellige avond met levende muziek.

 Deze avond, die in het teken staat van kaarsjes, lekker eten, gloedvolle wijnen en vrolijke muziek, willen zij hun gasten laten genieten van een stukje herfst. Zij hebben een heerlijk wildmenu samengesteld: pasteitje met wildragout vooraf, dan heldere bouillon met tuinkruiden, als hoofdgerecht malse hertenrugbiefstuk met wildsaus en groene pepertjes en als dessert perenijs met stoofpeertje en slagroom. Ook aan de niet zo “wilde eter” is gedacht, voor hen is een ander menu met o.a. pasteitje met kip-kerrieragout en biefstuk van de haas met pepersaus.

Zanger-entertainer Jimm verzorgt deze avond de muziek met zijn accordeon en keyboard; voornamelijk Hollandse meezing-nummers, maar ook met een knipoog naar Frank Sinatra,.

Donkere dagen of niet: uit ervaring weten wij dat het weer een gezellige, warme, vrolijke avond gaat worden, het team van brasserie De Houten Klaas is er klaar voor!!!

Reserveer bijtijds want de plaatsen zijn beperkt.

Voor info en reserveringen:

Brasserie de Houten Klaas

Sloterweg 8

1171 CR Badhoevedorp

Tel: 020-6239352

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *