Thomas Acda signeert bij Jaspers

Thomas Acda gaat aanstaande zaterdag op tournee en doet van 12:00 tot 13:00 uur Badhoevedorp aan. Bij Boekhandel Jaspers zal hij zijn debuutroman Onderweg met Roadie signeren. Onderweg met Roadie is een met veel vaart en humor geschreven roman over vriendschap, muziek, de dood maar vooral ook de kunst van leven.

Thomas AcdaThomas Acda is een geboren verhalenverteller. Jarenlang schreef hij met Paul de Munnik voor Acda & De Munnik liedjes die allemaal een ding gemeen hebben; ze vertellen een verhaal. In Onderweg met Roadie laat Thomas Acda zien dat hij zijn verhalen ook kan vertellen in een roman. Zijn stijl kenmerkt zich door geestige beschouwingen, knappe zinnen en ontroerende momenten.

De feestdagen beginnen er weer aan te komen, dus denkt u ook vast aan uw Sint- en kerstcadeaus. Een boek met een persoonlijke boodschap van Thomas Acda geeft zeker iets extra’s! Is het boek alleen maar interessant voor Acda en de Munnik liefhebbers? Zeker niet. tn_onderweg met roadieOnderweg met Roadie is een vlotte roman, vol humor en ontroering en is zeker een aanrader voor iedereen die dol is op mooie verhalen. Enkele lezersreacties: ‘Acda heeft een vlotte schrijfstijl, gelardeerd met veel humor’, ‘het verhaal is erg grappig en meeslepend, door de vlotte, levendige schrijfwijze, waardoor het boek ook voor niet-fans een aanrader is!’, ‘De laatste bladzijden van het verhaal hadden nog een verrassing in petto en maakte het avontuur wat mij betreft helemaal af. Geweldig gedaan!’

 

 

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *