straten golftoernooi 28 september 2014

De organisatie heeft zijn plannen uitgebreid voor de golfdag van 28 september 2014.

We gaan de scholen benaderen voor deze dag . De kinderen van groep 6/7/8 kunnen mee gaan doen, om kennis te maken, spelende wijs met de golfsport.

Deze dag zal begeleid worden door Golfpro John Bos, wonende ook in Badhoevedorp. Hij is verbonden aan de golfclub in Abcoude. Hij zal met de kinderen  deze dag gaan doorbrengen en deze te laten zien dat golfen een prachtige sport is, ook voor kinderen. Het mooie voorbeeld kunnen we geven dat er een jongen van 16 jaar nu mee gaat spelen op het KLM OPEN en deze komt uit NIEUW-VENNEP. Jammer genoeg niet uit Badhoevedorp maar toch fantastisch dat hij door verschillende overwinningen zich voor het KLM OPEN geplaatst heeft. Het speelt zich af voor de kinderen op het tennispark TVB te Badhoevedorp. Waar de kinderen en de ouders ontvangen worden door de toernooi leiding. Natuurlijk staat er iets klaar voor de kinderen, dat verzorgt gaat worden door Harte en Corina Pen, de pachters van de bar op van de tennisbaan. Het programma start om 12.00 uur en zal duren tot plus minus 15.00 uur. De scholen, o.a. De Rietveldschool, Burgemeester Amersfoordt school, Plesmanschool, Oranje school, hebben reeds contact gehad met de organisatie van het golftoernooi. Het leuke van deze eerste contacten was, dat men erg enthousiast reageerde.

We hopen op een groot aantal kinderen die kennis willen maken met de golfsport. Denk er ook aan, dat 2014 het Jaar van de Sport is in de Haarlemmermeer.

Deze dag is gratis voor de kinderen, maar u als ouder kunt vrijblijvend een bijdrage leveren door een bedrag te deponeren in de GOLFTAS die in het clubhuis staat.

Deze dag staat ook weer centraal voor alle goede doelen in Badhoevedorp en Lijnden.

Hartelijk dank voor uw bijdrage namens stichting Van Badhoevedorp Voor Badhoevedorp.

Ga naar de site om op de hoogte te blijven,  www.vanbadhoevedorpvoorbadhoevedorp.nl

 

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *