Stem Schoonheidssalon Wagenaar naar de overwinning!

Sylvia Wagenaar op weg naar Beauty Award-Publieksprijs?

Badhoevedorp. Het wordt langzamerhand echt spannend voor Sylvia Wagenaar en haar team. Winnen zij met schoonheidssalon Wagenaar wel of niet de Beauty Award? Dat is nog even afwachten want die uitslag komt absoluut niet eerder dan 21 maart, de datum die daarvoor is gereserveerd. “Spannende weken, dus”, aldus Sylvia, maar we hebben er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk te presenteren. Het geeft op zichzelf al een goed gevoel dat we genomineerd zijn. En voor de rest wachten we rustig af.”

Dat betekent  dat iedereen die Sylvia Wagenaar en haar salon een warm hart toedraagt haar   zeker kan helpen. Behalve de prestigieuze award  is er  namelijk ook nog een publieksprijs te winnen. Voor die prijs kan via www.beauty-award.nl vanaf 4 februari tot en met 6 maart op de genomineerde salons worden gestemd. “En dan hopen we natuurlijk erg, dat iedereen op ons wil stemmen. We hebben kort moeten formuleren waarom wij zelf vinden dat wij die publieksprijs verdienen. Onze boodschap is simpel: onze klanten verdienen het beste en we doen er alles aan om ze dat ook te geven. Een mooi uitgangspunt, toch? Er kan ook gestemd worden via SMS. Wie op ons stemt, sms’t BA 6 (met spatie) naar 4004. Kosten

€ 0,80 p.o.b. plus de kosten van de mobiele telefoon. Natuurlijk kan er ook gestemd worden via Facebook. Woensdagavond gaan we exact om  24.00 uur online met een speciale post. Surf even naar onze facebookpagina en like ons. Dan heb je kans op een heel mooi extraatje.”

 

MeerTelevisie

De nominatie van haar salon betekent voor Sylvia Wagenaar veel aandacht van de media. “We hebben al in diverse kranten gestaan, ik had een interview bij MeerRadio en op zondag 21 februari aanstaande ben ik live te zien bij MeerTelevisie. Ik hoop dat veel mensen gaan kijken. En, dat wil ik zeker niet vergeten, hartstikke leuk als je inderdaad op ons gaat stemmen. Alvast heel erg bedankt!”

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *