Sportiviteit en sfeer bij Barnhoorn Vermeer makelaars Klaverbladtoernooi 2013

Op zaterdag 6 juli gaat de 35ste editie van het Klaverbladtoernooi van start. Het Badhoevedorpse open tennistoernooi, is al jaren één van de meest vooraanstaande toernooien in de regio en staat garant voor hoogstaand tennis, entertainment en gezelligheid. Traditiegetrouw heeft de organisatie voor de aankleding en sfeer weer voor een passend thema gekozen. Het Klaverbladtoernooi viert dit jaar haar zevende lustrum. Een mooi moment om terug te gaan in de tijd met ‘Tennis Classics, terug in de tijd’.

Bijna 500 deelnemers in de categorieën 3 tot en met 8 hebben zich inmiddels ingeschreven, voor zowel enkel als dubbelspelen.  Vooral veel sterke heren en dames uit de enkel 3 en 4 hebben zich aangemeld, waardoor dagelijks spannende en spectaculaire partijen te zien zijn. De wedstrijden starten doordeweeks om  17.30 uur en in het weekend vanaf 09.00 uur.

De eerste wedstrijden starten op zaterdag 6 juli. De officiële opening is op zondag 7 juli tijdens de sponsorborrel. Toernooidirecteur Lars Hendriks: ”De TVB heeft al vele jaren een behoorlijk aantal trouwe sponsors die wij op deze manier graag willen bedanken voor hun toewijding. Daarnaast wordt dit fantastische toernooi ook mede mogelijk gemaakt door een groot aantal vrijwilligers dat vanaf de winter al de 1e voorbereidingen treft en daarmee veel vrije  tijd steekt in alle werkzaamheden. Zonder de sponsors en vrijwilligers  is het voor ons niet mogelijk om zo’n hoogkwalitatief toernooi neer te zetten”.

‘Tennis Classic, terug in de tijd’  als thema
Kom je als bezoeker het tennispark op de Snelliuslaan 41 oplopen, dan waan je je al direct in echte tennis sferen. Of je nu een liefhebber bent van Edberg, Sampras, Nadal of Navratilova, alle grote legendes komen je tegemoet. Het park is aangekleed met afbeeldingen van alle groten der tennistijd en lachen je bij binnenkomst op het park vriendelijk toe. Elke dag tijdens het toernooi worden dagelijks diverse activiteiten georganiseerd met wisselende thema’s rondom de tennislegendes. Aan lekker eten en muziek zal het niet ontbreken met een vol programma dat elke dag weer wordt afgewisseld rond het passende thema. Ook dit jaar is het Klaverbladtoernooi zeker de moeite waard om te bezoeken.

Op www.klaverbladtoernooi.nl staat  alle wedstrijdinformatie, de speelschema’s en wordt dagelijks  al het overige nieuws tijdens het toernooi gepubliceerd. Volg ons ook op Facebook/Twitter (tv badhoevedorp).

 

 

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *