Sport Center Badhoevedorp open op 7 maart 2012

Sport Center Badhoevedorp open op 7 maart 2012

‘Dit wordt hét sportieve adres van deze regio’ 

Badhoevedorp. Ze laten er geen twijfel over bestaan: Nico Grobben en Rick Buijs. “Sport Center Badhoevedorp wordt dé sportzaak van de regio Haarlemmermeer. We gaan er voor de volle 100% voor.” 

Anja Maas   

‘Dit wordt hét sportieve adres van deze regio’Het is december en bij Haverhals Schoen- en Sportmode gonst het van de activiteiten. Niet alleen voor de winkel in Zwanenburg, maar zeker ook voor de vestiging in Badhoevedorp die volgende jaar van start gaat. Samen met Jenke Haverhals, initiatiefnemer van deze nieuwe winkel, wordt er flink gebrainstormd over hoe er alles er uit gaat zien. ‘We komen aan de Sloterweg, in het pand waar eerst Mediko Sport was te vinden. Bart en Monique, samen jarenlang het Mediko-gezicht, hebben voor iets anders gekozen. En wij  waren op zoek naar een mogelijkheid om uit te breiden. We willen hier een winkel inrichten waar je  werkelijk alles op sportgebied kunt kopen. Voor alle leeftijdscategorieën. Zeg maar: een topspecialist”, zegt Jenke Haverhals. “Ja, iets nieuws voor Badhoevedorp. Maar zeker ook voor de rest van  Haarlemmermeer.”

Alle gadgets

De dagelijkse leiding van de nieuwe zaak, die Sport Center Badhoevedorp gaat heten, komt in handen van Nico, bedrijfsleider en Rick, zijn assistent. Samen met verkoopassistente Lisa van der Helmstaan ze enthousiast klaar om de klant de weg te wijzen. “‘Welke merken?” Nico en Rick zijn heel beslist; “Alle merken. En als er iets niet is, dan zullen we  proberen het ergens vandaan te halen. ‘Als het er niet bij staat, dan hebben we niet’, hoort er bij ons niet bij.” Nico en Rick bundelen voor de eerste maal samen hun krachten. “Ik heb 10 jaar ervaring opgedaan als bedrijfsleider in Haarlem, maar je wilt wel eens iets nieuws. Ik ken Jenke Haverhals goed en hij vroeg of dit iets voor mij was. Een prachtige kans, die ik graag wil pakken”, vertelt  Nico. Rick kan bogen op een jarenlange ervaring in de kledingbranche. “Sport staat daar dicht bij, maar is toch anders. Toen ze mij voor Badhoevedorp vroegen, heb ik meteen ‘ja’, gezegd.”

Hun eigen sportieve ervaringen liggen vooral op het voetbalveld. Nico: “Dat was bij Onze Gezellen in Haarlem. En Rick: “Bij mij speelde het voetbal zich af bij vv Zwanenburg.”

Het concept van Sport Center Badhoevedorp ligt vast, de vormgeving van de winkel moet nog even groeien. Op het moment van dit gesprekje schuiven de papieren met ideeën over tafel. “Schoenen, kleding,, accessoires (denk eens aan een Oranjeshirt met eigen naam) sportartikelen(hockey sticks, tennisrackets, schaatsen etc), we willen het allemaal  zo overzichtelijk mogelijk presenteren. We worden Uggs-dealer. Dat merk verdient beslist een eigen plek: we denken dan ook aan een aparte Uggs corner. En we gaan een uitgebreide serie gadgets verkopen. Voorbeeldje? Adidas micoach: waarmee je perfect je eigen sportprestaties kunt meten en vergelijken met anderen. En ook de Adidas Originals Retro-lijn hoort er bij ons helemaal bij. We zijn nog wel even bezig, op weg naar 7 maart. Maar dat we hier we dan de deuren een super sportzaak openen, dat staat vast!

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *