Slagerij Rob viert braderiefeestje mee!

Hoe gril je vlees en kip het best op de barbecue? 

Anja Maas

Badhoevedorp. “We zetten met  de braderie in op een mooi zomerfeestje. Daarom haken wij aan met een leuke barbecuepromotie. Vlees en kip van de allerbeste kwaliteit gegrild op een barbecue van topkwaliteit en dan ook nog eens met medewerking van een echte BBQ-expert. Wat ons betreft: niemand mag dat missen.”

Rob van Vliet van Rob’s slagerij aan de Sloterweg, is er met zijn team helemaal klaar voor. “Zaterdag is het in Badhoevedorp braderiedag. Dan doen wij graag mee met iets extra’s . We nodigen iedereen uit om eens kennis te maken met de fijne kneepjes van het BBQ-vak. Voor onze deur staat die dag een Black Bastard  Een absolute topper in de BBQ-wereld, beetje vergelijkbaar met de Green Egg. Daar kun je geweldig mee aan de slag.” Voor dat aan de slag gaan rekent hij op de komst van Rob van Leeuwen, groot BBQ expert en kruidenspecialist. Hij komt op 11 juni laten zien hoe je  bbq-vlees optimaal kunt grillen. “We werken met robuust rundvlees van Nederlandse bodem. Daarbij is alle aandacht gegeven aan kwaliteit en duurzaamheid, milieu en dierenwelzijn. Rob van Leeuwen laat dat de braderiebezoekers niet alleen zien, maar ook proeven.” Dat ook kip heel geschikt is voor de barbecue mag bekend worden verondersteld “En dan niet zomaar kip, wij verkopen kip van Tante Door.  Wat dat is? Uitstekend kippenvlees. Lekker Hollands, antibiotica-vrij. Kip zoals kip moet zijn. Kip het meest veelzijdige stukje vlees, het was jarenlang een reclameslogan. Dat is helemaal waar. Je kunt er zoveel mee doen. En het is altijd lekker. We hebben op 11 juni een Tante Door-promotieteam te gast, dat daar alles van afweet.”

Wie aanstaande zaterdag op het braderietraject langs de Sloterweg loopt, zal Rob’s slagerij met de outdoor cooking beslist niet ontgaan. “We doen er graag nog een schepje bovenop met overheerlijke broodjes met onze eigen ham, speciaal volgens ons eigen recept gemaakt. En met goud bekroond. Zoiets hoort er op zo’n dag helemaal bij.”

Uiteraard biedt hij niet alleen outdoor cooking demonstraties. “Even binnenlopen in onze winkel tijdens de braderie is ook  de moeite waard. We hebben verschillende acties. Dus wie niet wil barbecueën, maar wel wil profiteren,  zou ik willen zeggen: van harte welkom!

Rob’s Slagerij, Sloterweg 109, Badhoevedorp. Tel. 020-6413095

Geplaatst in Geen categorie.