Sint Nicolaas intocht Badhoevedorp wordt weer spectaculair.

Met plezier ontving de organisatie van de Sint Nicolaas intocht Badhoevedorp het bericht van de Sint dat hij op zaterdag 17 november om 12 uur zal aankomen bij Profile de Fietsspecialist Albert van der Kolk aan de Akerdijk 287.

Net als voorgaande jaren zal hij zich laten vergezellen door even zoveel zwarte Pieten. Per boot natuurlijk. Om half twaalf is er een voorprogramma met muziek en zang van Michael Roberts ,M.Klotz, en medewerking van “Dansschool Ponne” in stijl van de aankomst van de Sint.

En of dat al niet genoeg is zal onze inwoner, en zeer bekende sportverslaggever, Jack van Gelder de Sint ontvangen en toe spreken. Na de aankomst zal de Sint in een open “oldtimer”, van Exclusive Classic Travel Badhoevedorp, plaats nemen en zijn intocht vervolgen over de Sloterweg, winkelcentrum Lorentzplein richting het “oude” Dorpshuis.

De intocht zal worden begeleid door “Pietenband KNA” uit Bennebroek en leden van “Circus Acrobatico” uit Badhoevedorp. Omstreeks 13:30 uur zal de Sint daar arriveren.

In het Dorpshuis wacht de kinderen, met ouders en aanhang, een heuse “Magic en Steekvlamshow”. De show begint om 14.00 uur en de toegang is gratis, kom op tijd want vol is vol. Het wordt een “spetterende show met echt vuurwerk”.

Eind van de show plus minus 15.00 uur

Na afloop ontvangen de kinderen een traktatie van de Sint en vervolgd deze in de Oldtimer een route richting het winkelcentrum aan de Pa Verkuijllaan.

De intocht is mede mogelijk gemaakt door medewerking van de Winkeliersvereniging, het Evenementen Komitee Badhoevedorp, Theo Pool (Oldtimer), St. Het Dorpshuis en ondersteund door de Dorpsraad Badhoevedorp en natuurlijk door Profile de Fietsspecialist Albert van der Kolk.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *