Showtime in Badhoevedorp

Afgelopen zaterdag 9 maar was het weer dansschool Ponne’s Showtime in Badhoevedorp

Dit keer stond de show in het teken van de Ponne Music Award.

Een barstensvolle sporthoeve zag Stella Ponne openen met de woorden : “Vandaag zullen wij de Ponne Music Awards uitreiken aan de zangers en zangeressen die afgelopen jaar hoog hebben gescoord in de welbekende hitlijsten, zij worden uiteraard gesteund door hun dansers em danseressen  waarmee zij stad en land afreizen op hun tournees”

De eerste award die werd uitgereikt  was in de categorie: beste vrouwelijke R&B  zangeres het was …… Rihanna! Zij werd door  Zohra Fertak neergezet met een geweldige playback act. De tweede award die werd  uitgereikt was voor de meest opvallende persoonlijkheid NICKI MINAJ!!. Deze zangeres  werd geïmiteerd  door Stephanie Schuller. De derde Award, was voor de categorie ‘’Beste Live zanger of zangeres’’. Dat bleek  niemand minder dan Adele; Skyfall werd schitterend live gezongen werd door Gigi Troost. De vierde award ging naar Justin Bieber oftewel Michel Beugelink die zoveel op Justin  lijkt dat veel jonge kids twijfelden of het de echte was. De laatste award van die middag ging naar PSY die door Nick van Halm werd geacteerd.

Verder ware er gastoptredens v K3,Lady Gaga, Wil.I.Am en Britney Spears,Christina Aguilera,Chris Brown en kwamen de Baseballs langs met een spetterend optreden. Alle artiesten werden begeleid door de dansers van Dansschool Ponne. Veel ouders bleken groot fan van deze dansers want er zij bleven klappen voor hun dansprestaties.

Kortom een heel originele opzet van Showtime, de jaarlijkse dansshow van dansschool Ponne, dit jaar in bedacht en geregisseerd Babs Ponne en Ilona Brugman.

Ook op zaterdagavond tijdens het ballroom senioren wedstrijd onderdeel van De Danser bleek  dat sfeer en prestaties met elkaar  verbonden zijn. De strijd om de Henk en Wies Ponne bokaal, een gelegenheidwedstrijd waarbij de dansers via een vast patroon worden gekoppeld aan een andere partner, leidt to hilarische taferelen op de dansvloer. Eric en Charlotte Vroon wereldkampioen ballroom dansen senioren bezoeken in Nederland lang niet alle wedstrijden vanwege hun internationale verplichtingen, maar De Danser slaan zij bijna nooit over en dat heeft alles te maken met die bokaal. Puur dansplezier vinden zij, iedereen is altijd in een goede bui op deze wedstrijd, er wordt gewoon veel gelachen.

Zondag werd het onderdeel vernieuwend aan deze wedstrijd nog eens heel duidelijk. Het is een van de weinige wedstrijden in Nederland waar een uni-paren onderdeel in zit. Mannen en vrouwen koppels dansen met elkaar en de bezoekers van De Danser kijken hun ogen uit. ‘’Ik zou niet weten wat hier vreemd aan is’’ merkt Stella op, bij Hip Hop is het heel normaal dat jongens of meiden met elkaar dansen, dus waarom zou dat niet kunnen bij Ballroom of Latin. De choreografie moet alleen worden aangepast, maar het principe is niets nieuws. Het aantal deelnemers is nog ieder jaar groeiend en dat komt vooral door het aantal internationale deelnemers. Dit jaar zijn er Duitse, Belgische, Engelse en Spaanse deelnemers.

Stella en Nico kijken met voldoening terug op het evenement.Ook dit jaar benadrukken zij veel  dank verschuldigd te zijn aan alle vrijwilligers die het hele weekend voor hen klaar stonden. Daarnaast is er veel dank voor de sponsors Rutte wegenbouw en Hogenboom bewaking.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *