Sem's Hairstyling

Sem’s Hairstyling viert de herfst met een kortingsfeestje

Samen naar de kapper? Dat is voordelig!

 Anja Maas

Badhoevedorp. “Ik trakteer mijn klanten graag op leuke kortingen. En dan is de komst van de herfst  een prima moment voor iets extra’s ”, weet Samantha Gebhardt, nu al weer drie jaar de trotse eigenares van Sem’s Hairstyling. “We hebben daarvoor de maand oktober uitgekozen. De vakanties zijn voorbij, het gewone leven is terug. Dan kan iedereen best een voordeeltje gebruiken.”

Sem's HairstylingSamantha Gebhardt, bij velen bekend als Sem, ging in 2009 van start met haar eigen kapsalon als de jongste ondernemer van Badhoevedorp. “Of ik dat nu nog ben? Dat weet ik eigenlijk niet precies. Wel weet ik, dat ik met Sem’s Hairstyling een leuke aanvulling bied op het aanbod aan kapperszaken in het dorp. Ik mag  zeggen, dat veel mensen in de afgelopen jaren de weg naar mijn salon – ik zit het in het pand van de Beauty Salon aan de Spechtstraat – hebben weten te vinden.”

Per 1 oktober wordt  Sem bij haar werkzaamheden geassisteerd door Marlene. “Het was tijd om eens uit te kijken naar personeel en ik ben blij met Marlene. Ze is opgeleid tot all round kapster en hoopt snel alle klanten – zowel oude als nieuwe – te leren kennen.”

 

Combinatie-afspraak

Onder het motto: ‘Ga eens niet alleen naar de kapper, maar neem je moeder, zuster, dochter, vriendin of wie je maar wil mee’ trakteert Sem van 1 tot en met 31 oktober op een groepskorting van 15%. “Wie met tenminste twee personen één afspraak maakt, komt daarvoor in aanmerking. Leuk toch, om eens met een groepje tegelijk je haar te laten doen.. Allemaal even mooi naar huis, die actie vonden we nu eens leuk. Alleen geldt het niet in combinatie met onze vaste 55+ korting van 10%. Overigens, oktober is niet mijn enige actie-maand. Ik zorg elke maand voor een andere leuke aanbieding. En op woensdagmiddag is er altijd de vaste kinderknipkorting: 10 euro voor kinderen knippen tot en met 12 jaar.”

 

Sieraden en cosmetica

Dat Sem’s haistyling niet alleen een adres is voor een modieus kapsel, is inmiddels bij velen bekend. “Maar”, aldus Sem, “het kan geen kwaad dat nog eens te vertellen. Ik heb voor hele aantrekkelijke prijzen een leuke collectie sieraden en tassen. Loop daarvoor ook eens binnen: je zult er echt verrast over zijn.” Het is niet het enige extraatje, dat ze aanbiedt. “Ik verkoop nu ook gelnagellak. Voor handen en voeten en vanzelfsprekend in verschillende kleuren. Die gelnagellak blijft twee tot drie weken zitten. En verstevigt de eigen nagels. Prijs voor handen: 15 euro, voor voeten 10 euro.” Sem werkt in haar salon met de lijn van Eugène Perma, een Frans kwaliteitsmerk. “Ik heb daar goede ervaringen mee. Het past helemaal bij de eigen stijl van mijn zaak. Ik breng graag iets meer, vandaar dat ik ook cadeaubonnen verkoop. Een keertje extra naar de kapper, dat is toch leuk om te geven?”

Sem’s hairstyling: Spechtstraat 11, 1171 SR Badhoevedorp. Tel. 020-8220000, internet: www.semshairstyling.nl. Klanten zijn welkom op afspraak, maar gewoon binnenlopen mag ook. Betaling: kontant of pin. Gratis parkeren. Bus (142 en 192) stopt praktisch voor de deur.

Dinsdag gesloten

 

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *