Schoonheidssalon Wagenaar kandidaat Beauty Award 2015

“Wij zijn gevraagd. En we gaan er voor!”

Anja Maas

Wagenaar beauty awardBadhoevedorp. “Nee, we hebben ons niet zomaar aangemeld. We zijn gevraagd. Dat is, vinden we, een eer en een uitdaging. We gaan vol enthousiasme het verkiezingstraject in,” zegt Sylvia Wagenaar.
Haar schoonheidssalon – te vinden aan de Pa Verkuyllaan – wordt daarmee een van de kandidaten voor de Beauty Award 2015, en wel in de categorie “Beauty Salon van het Jaar.” “Daarin zijn twee subcategorieën: salons met minder dan 3 medewerkers en salons met meer dan 3 medewerkers. De uitreiking van de Award is een fantastisch event. Het vindt plaats in maart en wordt gepresenteerd door Froukje de Both. De prijs mag je op hetzelfde niveau stellen als de Oscars en de Emmy’s. Het gaat om de hoogste onderscheidingen uit de schoonheidswereld.”

Sylvia Wagenaar

Sylvia Wagenaar

Voor Sylvia Wagenaar en haar team is 10 oktober 2014 een speciale datum, want dan sluit de inschrijving. “Dan volgt het traject naar de nominaties en wordt je salon beoordeeld. We krijgen dan onder andere bezoek van een Mystery Guest. Als we bij de genomineerden gaan horen – dat horen we in december– wordt het allemaal nog een graadje spannender. Hoe het kwam dat we gevraagd werden mee te doen? Dat gebeurde toen we onlangs op een beurs waren. Zo’n beursbezoek doen we regelmatig, want we gaan altijd voor het nieuwste van het nieuwste. Onze klanten proberen we daarover optimaal te informeren: via de media, via website www.schoonheidssalonwagenaar.nl, via Facebook, maar sinds kort ook via onze eigen beauty blog, beauty by schoonheidssalonwagenaar. De organisatie van de Beauty Award, ook op de beurs aanwezig, vond dat allemaal heel professioneel en nodigde ons uit voor de Award-verkiezing. Dan zeg je natuurlijk geen ‘nee’. Vorig jaar wonnen we de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar, ook een hele mooie prijs, maar dan gaat het vooral om educatie. Bij de Beauty Award draait het om de kwaliteit en deskundigheid, die je je klanten kunt bieden.” En die klanten spelen bij Sylvia Wagenaar altijd de hoofdrol. “Anders zou ik met mijn salon niet het 35-jarig bestaan hebben kunnen vieren. Bij alle behandelingen – we bieden schoonheid van top tot teen – staat de individuele wens van de klant centraal.”
Schoonheid met passie, èn een vleugje high tech, dat is de sfeer die haar salon uitstraalt. “We zijn hier gekomen in december 2001. Daarvoor waren we 22 jaar gevestigd in Amsterdam. In, zoals we altijd met een knipoog zeiden, de kleinste salon van Nederland. We hadden 9 vierkante meter. Niet veel, als je regelmatig bent volgeboekt. Daarom waren we erg blij met de ruim 70 vierkante meter die we hier vonden aan de Pa Verkuyllaan Ideaal om ons vak uit te oefenen zoals we dat willen. Onze visie: Je groeit, je vernieuwt, je bent altijd op de hoogte van de recente ontwikkelingen, sloeg direct aan. We hebben een snelle groei doorgemaakt. We werken met gerenommeerde merken: Orlane, By Terry, Glad Skin, Elisabeth Arden, Marlies Möller, O.P.I. Of je hier komt voor wenkbrauwen epileren, een huidverbeteringstraject of een manicure: kwaliteit en vakkundigheid staan voorop. Onze salon is niet voor niets ANBOS-gecertificeerd. Dat vleugje high tech, zoals ik het graag noem, speelt vooral een rol bij huidverbeteringsbehandelingen, zoals microdermabrasie of anti- aging. Wat dat laatste betreft werken we met de nieuwste technologie van T-away, waarmee problemen als ouderdomsvlekken, pigmentvlekken, kleine adertjes, enzovoort, heel snel kunnen worden opgelost. Interesse? Maar even een afspraak. We staan graag voor je klaar”.
Schoonheidssalon Wagenaar, Pa Verkuyllaan 20, 1171 EE Badhoevedorp. Tel. 020-6117582.

 
[google-map-v3 shortcodeid=”840b3eb4″ width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Pa Verkuyllaan 20, 1171 EE Badhoevedorp{}1-default.png” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

 

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *