Schoonheidssalon Wagenaar heeft sinds Januari 2013 en nieuwe specialisatie erbij.

Sylvia Wagenaar is geslaagd voor haar basis opleiding dermatologie voor schoonheidsspecialisten.

Als schoonheidsspecialisten krijg je regelmatig te maken met klanten met diverse huidaandoeningen. Sylvia heeft nu geleerd gebruik te maken van de dermatologische terminologie en kan hierdoor de diverse huidaandoeningen herkennen en benoemen. Dit voorkomt dat klanten langer door lopen met vlekjes/bultjes of diverse huidaandoeningen.

Wij als schoonheidsspecialisten hebben naast de medici, een belangrijke rol in de voorlichting over diverse huidaandoeningen. Zodat wij onze klanten kunnen adviseren, en alles op medische gronden kunnen analyseren. Schoonheidssalon Wagenaar kan nu ook een gespecialiseerde oplossing geven voor diverse huidproblemen. Sommige huidaandoeningen kunnen wij ook zelf behandelen. Mocht voor ons de klacht onbekend zijn, kunnen wij klanten eventueel ook doorverwijzen naar huisarts en/of dermatoloog.

Heeft u zelf van die plekjes/bultjes of diverse huidaandoeningen die je niet kunt plaatsten? Vraag Sylvia Wagenaar advies over wat het zou kunnen zijn. Doormiddel van observatie, herkennen, benoemen volgt er dan behandelplan. Blijf dus niet te lang met onbekende plekjes/bultjes/diverse door lopen, want bij schoonheidssalon Wagenaar kunt u er gratis advies over geven en uitleggen wat het precies allemaal inhoudt.

Schoonheidssalon Wagenaar is gevestigd aan de Pa Verkuyllaan 20 te Badhoevedorp, tel 020 611 75 82. Kijk ook op www.schoonheidssalonwagenaar.nl

(Behandelingen worden soms geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars.)

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *