Reggefiber stelt glasvezelwijkcentrale open voor bezoekers

16 september 2014, Badhoevedorp – Reggefiber organiseert op zaterdag 20 september een open dag voor alle inwoners van Badhoevedorp en Lijnden. Bewoners kunnen deze dag een kijkje nemen in de glasvezelwijkcentrale aan de Pa Verkuijllaan en de techniek achter glasvezel beleven. Inwoners zijn welkom tussen 11.00 en 16.00 uur.

Open dag bij glasvezelwijkcentrale.
Op een wijkcentrale worden ongeveer 2.500 woningen aangesloten op het glasvezelnetwerk. Op deze manier krijgt elke woning een eigen verbinding op het glasvezelnetwerk. Tijdens de open dag kan iedereen een kijkje nemen in de glasvezelwijkcentrale. Er wordt uitgelegd hoe glasvezel werkt en er worden leuke andere activiteiten georganiseerd. Iedereen kan zien hoe het lassen van glasvezel in zijn werk gaat. Bezoekers die hun laptop meenemen, kunnen deze aansluiten en direct de snelheid van glasvezel ervaren. Daarnaast kan men zich onder het genot van een hapje en een drankje laten informeren over de vele voordelen van glasvezel. Ook worden alle vragen beantwoord over het aanbod van de serviceproviders van radio, televisie, internet en telefonie via glasvezel.

Meer informatie.
Inwoners kunnen voor alle vragen over glasvezel, eventuele klachten over de aanleg en het afsluiten van een glasvezelabonnement ook terecht in de mobiele glasvezelwinkel. Deze staat dagelijks op loopafstand van waar op dat moment de werkzaamheden plaats vinden. Locatie, openingstijden en meer informatie is te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/badhoevedorp-lijnden.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *