Reggefiber organiseert kids-evenement in Badhoevedorp

Samenwerking met kinderboerderijen.

21 oktober, Badhoevedorp – De komst van glasvezel in Badhoevedorp en Lijnden is nog niet zeker. Op dit moment wordt geïnventariseerd of er onder de inwoners voldoende belangstelling is. Pas als 30 procent van de huishoudens voor 17 november een glasvezelabonnement heeft afgesloten bij één van de deelnemende serviceproviders, wordt definitief tot aanleg overgegaan. Reggefiber steunt middels een speciale actie Zorgboerderij De Badhoeve en Kinderboerderij De Hoeve. Aanstaande zaterdag doen beide boerderijen dan ook mee met een door Reggefiber georganiseerd kids-evenement in Badhoevedorp.

Actie voor Stichting Van Badhoevedorp Voor Badhoevedorp

Reggefiber doneert tot en met 16 november 2013 voor elk afgesloten glasvezelabonnement € 10,- aan Stichting Van Badhoevedorp Voor Badhoevedorp. Voorwaarde is dat men hiervoor een kopie van het contract met actiecode ‘SVBVB’ inlevert bij de glasvezelwinkel aan de Zeemanlaan in Badhoevedorp.

Kids-evenement

Zaterdag 26 oktober organiseert Reggefiber een kids-evenement in Badhoevedorp. Op het Lorentzplein kunnen kleine dieren geknuffeld worden op een mini-kinderboerderij. Ook rijdt er voor de kinderen een treintje door Badhoevedorp, dat stopt bij zorgboerderij De Badhoeve en bij Kinderboerderij De Hoeve. Hier wordt door de kinderboerderij een aantal activiteiten voor kinderen georganiseerd. Beide instellingen worden door Reggefiber gesteund middels de speciale actie met Stichting Van Badhoevedorp Voor Badhoevedorp. Het treintje rijdt zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Informatie en persoonlijk advies

Voor informatie en persoonlijk advies kunnen inwoners terecht in de glasvezelwinkel van Reggefiber. De winkel is gevestigd aan de Zeemanlaan 4 in Badhoevedorp en is geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *