Reggefiber organiseert aansluitdag in Badhoevedorp

12 mei 2014, Badhoevedorp – Reggefiber is volop bezig met de aanleg van glasvezel in Badhoevedorp en Lijnden. In ruim 1.000 woningen is al een glasvezelmodem geïnstalleerd. Met een glasvezelmodem in de woning kan er gebruik worden gemaakt van het glasvezelnetwerk. Reggefiber organiseert een aansluitdag in de glasvezelwinkel aan de Zeemanlaan om te demonstreren hoe de huidige apparatuur voor internet, tv en telefonie, in de woning kan worden aangesloten op het glasvezelmodem. Na zaterdag sluit de glasvezelwinkel en zal Reggefiber in het aansluitgebied van Badhoevedorp en Lijnden met een mobiele glasvezelwinkel verder gaan.

Reggefiber organiseert aansluitdag.
De laatste stap voor Reggefiber bij de aanleg van glasvezel, is het installeren van een glasvezelmodem in de woning. Indien inwoners een glasvezelabonnement hebben afgesloten, activeert de serviceprovider de aansluiting. Het aansluiten van de apparatuur voor internet, tv en telefonie kan door een monteur van de serviceprovider verzorgd worden, maar inwoners kunnen dit ook zelf doen. Om inwoners te helpen en te laten zien hoe eenvoudig het aansluiten van de apparatuur is, organiseert Reggefiber een aansluitdag. Medewerkers van Reggefiber laten stap voor stap zien hoe het aansluiten van de apparatuur op het glasvezelmodem in zijn werk gaat.
 
Datum en tijdstip:           Zaterdag 17 mei 2014
Locatie:                               Glasvezelwinkel, Zeemanlaan 4 Badhoevedorp
 
Meer informatie.
Inwoners kunnen ook na 17 mei voor alle vragen over glasvezel, eventuele klachten over de aanleg en het afsluiten van een glasvezelabonnement bij Reggefiber terecht. Na deze datum gaat Reggefiber verder met een mobiele glasvezelwinkel. Deze zal dagelijks op loopafstand staan van waar de werkzaamheden op dat moment plaatsvinden. Meer informatie is te vinden op www.eindelijkglasvezel.nl/badhoevedorp-lijnden.
Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *