Power of X experience bij Fiat Haaker

Afgelopen donderdag 8 januari was er bij Fiat dealer gebr. Haaker, “The power of X experience”. Hierbij ging het op de pre launch van de Fiat 500X, die nog niet officieel bij de dealer aanwezig is. Tijdens deze avond konden genodigden als eerste kennis maken met deze allernieuwste Fiat 500X, een nieuwe variant op de zo beroemde en succesvolle 500 serie van Fiat.

Fiat pakt groot uit met de introductie van deze stoere auto. Met niemand minder dan de wereldberoemde illusionist Steven Frayne beter bekent als Dynamo . “X” staat voor het samenbrengen van twee uitersten. De 500X combineert meerdere autosegmenten op een bijzondere manier net als Dynamo in zijn programma Magician Impossible laat zien. Beide doen mee in een spectaculaire 3D video die te zien is via een speciale Oculus Rift virtual reality bril.

De 500X stond prominent in de showroom ten toon gesteld en nagenoeg alle bezoekers hebben de auto grondig bekeken en aangeraakt. Het is een mooie stoere auto om te zien, iedereen was erg enthousiast over het uiterlijk, maar ook de mooie en praktische binnenkant kreeg erg veel waardering. Deze auto is zeker een goede aanwinst voor Fiat.

De avond was, natuurlijk, in Italiaanse sfeer. Een aantal lokale bedrijven presenteerde prachtige Italiaanse producten. Aanwezig op deze avond o.a.:

Casa Fortezza (Fort bij de Liebrug, Haarlemmerliede);  Jagtman mode (Badhoevedorp);  De Haan Wielersport (Ouderkerk aan de Amstel);  Brilservice (Badhoevedorp);  Schäfer Eweg juweliers (Badhoevedorp);  Paul Warmer designer schoenen en tassen (Amsterdam, Amstelveen en Den Haag).

Zo kon je heerlijk genieten van een Italiaans hapje en drankje, oa. heerlijke wijnen en fantastische koffie.

Het was een leuke informatieve en gezellige avond bij gebroeders Haaker. Bent u geïnteresseerd in de nieuwe Fiat 500X ga dan binnen kort even langs of neem contact op.

Gebr. Haaker is gevestigd aan de Kamerlingh Onneslaan 10 in Badhoevedorp. Telefoon 020 6594859, www.haaker.nl

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *