Van links naar rechts, Onno Dunn van Lease Performance, Stephan Haaker van Fiat gebr. Haaker, Arnold Bak van RTV NH, bij de overhandiging van de acht nieuwe Fiat Punto’s.

Nieuwe Fiat’s voor RTV NH

Voortaan rijden de regionale nieuwsjagers van RTV NH in een Fiat Punto. Maandag 3 november werden officieel acht gloednieuwe Fiat Punto’s afgeleverd aan RTV NH bij autobedrijf gebr. Haaker.

Deze Fiat dealer uit Badhoevedorp mocht de auto’s leveren die geleased worden door RTV NH bij Lease Performance uit Lijnden.

Voor deze lease maatschappij is gekozen vanwege de scherpe prijs, maar ook omdat zij een perfecte service en kwaliteit bieden. Bij Lease Performance komt de klant op de eerste plaats. Het is een merkonafhankelijke leasemaatschappij die daarom een product kunnen leveren dat precies aan de wensen van de klant tegemoet komt. Voor elk mobiliteitsvraagstuk hebben zij een passende oplossing. Deze belangrijke eigenschappen waren voor RTV NH doorslaggevend om voor deze leasemaatschappij te kiezen.

Ook belangrijk is dat de auto’s betrouwbaar zijn en dat er een bedrijf achter staat die het onderhoud goed en professioneel kan verzorgen, daarom is Lease Performance bij gebroeders Haaker terecht gekomen. Dit autobedrijf dat al sinds 1957 Fiat dealer is heeft een zeer goede reputatie een belangrijke factor voor een bedrijf als RTV NH die altijd op hun vervoer moeten kunnen vertrouwen.

Als u de witte Fiat Punto’s met RTV NH bestikkering ziet rijden, weet u dus dat er weer een nieuwsjager onderweg is om verslag te doen van het laatste nieuws uit uw regio.

www.rtvnh.nl, www.haaker.nl, www.leaseperformance.nl.

 

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *