Nieuw in Badhoevedorp: Duoplant

Afgelopen zaterdag opende Duoplant op feestelijke wijze een nieuw filiaal op het

Duoplant is een veelzijdig familiebedrijf dat zich dagelijks inzet voor het leveren van bloemen en planten aan  klanten tegen zeer scherpe prijzen. Andere vestigingen zijn: twee bloemenwinkels in Aalsmeer, een bloemenstal in Uithoorn, verkoop via supermarkten in Kudelstaart, Aalsmeer en De Kwakel én het groothandelscentrum op de Legmeerdijk in Amstelveen. Badhoevedorp is een mooie uitbreiding op deze bestaande winkels dat goed binnen de regio valt waar men al actief is, volgens eigenaar Dion van Tol..

Duoplant maakt het verschil door de toewijding van de medewerkers. We slagen er in om met een klein en hecht team een goed product af te leveren tegen een zeer scherpe prijs. Iedere medewerker kent de stappen van het proces (van inkoop en verwerking tot en met transport) en we maken het werk altijd met elkaar af..

Door de grote omzet kunnen klanten er zeker van zijn dat de bloemen en planten vers zijn en van goede kwaliteit. Ook kunnen de deskundige medewerkers altijd een goed advies geven.

Naast onze eigen kweek, halen wij ook onze producten vers bij kwekers uit de regio en kopen wij onze bloemen en planten in op de bloemenveiling in Aalsmeer waar wij onze eigen inkoopplaatsen hebben. Hierdoor kunnen er dagelijks speciale aanbieding aangeboden worden. Het is dus altijd de moeite waard om even de winkel binnen te stappen voor een mooie bos bloemen of een leuke plant tegen een scherpe prijs.

Een aardig aanbod naar de bewoners en winkeliers van Badhoevedorp is dat Duoplant heeft aangeboden om de, nu wat saaie, plantenbakken op het Lorentzplein te adopteren. De medewerkers van Duoplant zullen er voor zorgen dat deze vanaf nu altijd goed onderhouden worden.

Mijn locatie
Bereken route
.

Geplaatst in gallery en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *