Nicci French signeert nieuwe thriller Denken aan vrijdag op 9 mei bij Boekhandel Jaspers

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit wereldberoemde duo schreef in totaal zestien thrillers en twee korte verhalen. In 2011 verscheen Blauwe maandag, het eerste deel in een nieuwe, achtdelige serie. Met deze reeks, waarvan de delen los van elkaar te lezen zijn, heeft Nicci French zichzelf opnieuw uitgevonden. De boeken van French beheersen al jaren de internationale bestsellerlijsten. In Nederland en Vlaanderen zijn er meer dan zes miljoen exemplaren van verkocht.

 

Denken aan vrijdag – nieuw deel in de spannende Frieda Klein-serie

Nicci French

 

Uit de Theems wordt het lijk van een man gevist. Hij is onherkenbaar, want hij heeft al een tijd in het water gelegen. Het enige aanknopingspunt is een polsbandje van een ziekenhuis dat hij draagt, met daarop de naam Frieda Klein.

Algauw blijkt dat psychotherapeute Frieda Klein een wel erg persoonlijke band met het slachtoffer had en wordt ze als de belangrijkste verdachte van het misdrijf gezien. Frieda heeft vanwege haar verleden weinig goodwill bij het politiekorps, maar gelukkig heeft ze vrienden die bereid zijn om tot het uiterste voor haar te gaan…

 

Nicci French signeert bij Boekhandel Jaspers, Sloterweg 95 in Badhoevedorp op zaterdag 9 mei  van 14:30 tot 15:30.

 

 

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *