New York Pizza nu ook in Badhoevedorp

[URIS id=11925]

Open vanaf 2 juli

Anja Maas

Badhoevedorp. Voorbijgangers zal het niet zijn ontgaan: in het voormalige pand van Boetiek-in aan de Sloterweg is er de laatste weken flink verbouwd. Het waren de voorbereidingen voor de start van een nieuwe onderneming: New York Pizza Badhoevedorp. Maandag 2 juli gaan de deuren voor de eerste keer open.

 

“Zelfstandig ondernemen is voor mij iets nieuws en je eigen zaak is een prachtige uitdaging, toch?”, vertelt eigenaresse Daniëlla, terwijl om haar heen de laatste hand wordt gelegd aan de inrichting. “Tijdens mijn studie heb ik op 16-jarige leeftijd – als bijbaan – kennis gemaakt met de pizza-wereld. In Hoofddorp, ook bij New York Pizza. Dat werk heb ik altijd met veel plezier gedaan. Het is dynamisch, je kunt er je creativiteit in kwijt en je hebt leuk contact met mensen. Na mijn afstuderen, HBO Soc. Juridische Dienstverlening, heb ik gewerkt voor diverse gemeentes. Toch miste ik uitdaging. New York Pizza kwam in Badhoevedorp en dit was voor mij een hele mooie kans! Een prachtig pand, mooi centraal gelegen en in een winkelgebied dat volop in ontwikkeling is.”

 

Vers en gezond

De formule van New York Pizza sluit helemaal aan bij de wensen van Daniëlla om  maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Smaak, kwaliteit en service: dat is waar New York Pizza voor staat.

“Vers, gezond en duurzaam. Weet wat je eet.” Het deeg wordt vers aangeleverd. In onze keuken maken we alles zelf klaar met de beste, natuurlijke ingrediënten. Nooit kunstmatige toevoegingen. Glutenvrij? Kan bij ons. Liever veggie? Geen probleem. Iedereen vindt bij ons de pizza die hij lekker vindt. Helemaal volgens eigen samenstelling. Optimale kwaliteit en service is wat onze klanten mogen verwachten van een echt Nederlands pizzabedrijf. Weet je: dit wordt in deze regio hét pizza-adres!”

Ze gaat op 2 juli van start met een enthousiast team van meer dan 20 personen. Behalve in Badhoevedorp bezorgt ze op Schiphol, in Lijnden, Zwanenburg, Halfweg en in een deel van De Aker. “Misschien wel goed om er ook nog even bij te zeggen dat we, naast een aantal scooters, voornamelijk ‘elektrisch’ bezorgen op de fiets. Wat het milieu en veiligheid ten goede komt. Zo min mogelijk CO2 uitstoot. Hoort helemaal bij deze tijd, toch?”

Op de dag van de opening zal er tussen 13:00 en 15:00 uur gratis pizza worden uitgedeeld en vanaf 6 juli t/m 15 juli is, zowel bij bezorgen als afhalen,  de 2de pizza gratis!

 

New York Pizza. Bestellen via www.newyorkpizza.nl. Sloterweg 139, Badhoevedorp.

Tel: 020-3032893

Geplaatst in Geen categorie.