Murat Isik signeert bij Boekhandel Jaspers

Aanstaande zondag is het moederdag. Een totaal andere moederdag dan we gewend zijn, maar een ding is hetzelfde of zelfs nog sterker, moeders houden van lezen. Signeersessies zoals ze gewend zijn bij Boekhandel Jaspers zijn nu helaas niet mogelijk, omdat samenkomen met meer mensen nu echt niet kan. Daar heeft de boekhandel samen met auteur Murat Isik iets op gevonden. Murat Isik komt signeren bij Jaspers, maar ze vertellen niet wanneer hij er is. Als u toevallig in de winkel bent op het moment dat hij er is, kunt u hem spreken of een boek bij hem laten signeren. Hij is achter een plexiglas plaat, dus dat kan. Maar wat nog leuker is, u kunt nu doorgeven bij Jaspers welk boek en voor wie u het wilt laten signeren en dan gaat Murat Isik dat speciaal voor u doen! Een extra speciaal cadeau voor Moederdag, voor een jarige of gewoon voor jezelf.

Murat Isik is de auteur van drie boeken. Het in vele talen vertaalde debuut Verloren grond. Lichtelijk gebaseerd op zijn eigen familiegeschiedenis. Een grote aanrader voor liefhebbers van boek als De vliegeraar. Verder, zijn met onder andere met de Libris Literatuurprijs bekroonde roman Wees onzichtbaar. Gebaseerd op zijn eigen jeugd in de Amsterdamse Bijlmer. En tot slot Mijn moeders strijd. Eerder verschenen als boekenweekessay in 2019 en nu uitgebreid en dubbel zo dik, over Aynur, de moeder van Murat Isik en haar familie.

Wilt u een van zijn boeken laten signeren dan kunt u dat doorgeven per mail boekhandel.jaspers@planet.nl of bij Boekhandel Jaspers in de winkel doorgeven.

Boekhandel Jaspers

Sloterweg 95 Badhoevedorp

020-6593382

www.boekhandeljaspers.nl www.designleder.nl

Geplaatst in Geen categorie.