Schoonheidssalon Wagenaar leerbedrijf van het jaar 2013

Genomineerden zijn bekend

Op 11 november a.s. vindt in het Leerhotel in Amersfoort de feestelijke prijsuitreiking plaats van de verkiezingen “Leerbedrijf en Praktijdopleider van 2013”. Hiermee zet KOC Nederland, het kenniscentrum van de Uiterlijke verzorging, haar leerbedrijven in het zonnetje. Zij maken het mogelijk dat MBO-studenten hun beroep in de praktijd kunnen leren.

In de categorie Schoonheidsspecialisten zijn de volgende bedrijfen genomineerd:

Huidspecialist Kleverpark te Haarlem, Nancy’s Beautysalon te Vlodrop en Schoonheidssalon Wagenaar uit Badhoevedorp.

Onder het motto “Vakmanschap in de uiterlijke verzorging”belooft het een bijzondere bijeenkomst te worden. De genomineerden presenteren zich voor de jury en het publiek en er zullen ook diverse workshops en demonstraties plaats vinden. De genomineerde “Praktijkopleiders van het jaar 2013” worden op dinsdag 10 september bekend gemaakt.

In een eerste reactie liet Sylvia Wagenaar van Schoonheidssalon Wagenaar uit Badhoevedorp weten aangenaam verrast te zijn met deze nominatie. “Met ons team hebben we er erg hard aan gewerkt om dit jaar genomineerd te worden, het is erg fijn dat wij nu ook echt genomineerd zijn. Dit is toch een bevestiging van onze kwaliteit”.

We laten u binnen kort weten of Schoonheidssalon Wagenaar uiteindelijk de winnaar is geworden.

U vindt Schoonheidssalon Wagenaar aan de Pa Verkuyllaan 20 te Badhoevedorp.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *