Ladies Night met een knipoog naar Italië

Vrijdagvond 21 september, dankzij gezamenlijk Badhoevedorps initiatief

Anja Maas

Badhoevedorp Terwijl het buiten al volop herfst aan het worden is, is bij veel mensen de warmte van de zomer- vooral opgedaan in zuidelijker landen – nog aanwezig. “Dat zomergevoel houden we nog even vast”, dacht een groepje Badhoevedorpse ondernemers, en maakten plannen voor de organisatie van een Ladies Night, die ze het thema Italië mee gaven.

Datum van het evenement is aanstaande vrijdag, 21 september en Fiat-dealer gebroeders Haaker treedt op als gastheer.  “Wij hebben het initiatief genomen”, vertelt Stephan Haaker. En de andere ondernemende deelnemers zijn enthousiast aangehaakt. Gezien ons merk –Fiat en Alfa Romeo – lag een avond met een Italiaans tintje voor de hand.”

Tijdens de Ladies Night – inloop 18.30 uur, aanvang 19.00 uur – kunnen de dames tijdens een workshop nog eens kennis maken met de basis-autotechniek en oefenen met autovaardigheden, die vaak niet echt hun ‘pakkie-an’ zijn. Snel en vlot een band verwisselen, bijvoorbeeld. Of achteruit inparkeren, waarvoor die avond een wedstrijdje wordt georganiseerd. En natuurlijk zal vrouwelijk Badhoevedorp zich daarbij van haar beste kant laten zien.

Stephan Haaker wordt geassisteerd door zijn zuster Monique, die een groot deel van de organisatie op zich heeft genomen.. “Vanzelfsprekend ontvangen we onze gasten  met een hapje en een drankje, natuurlijk in Italiaanse sfeer,” vertelt ze.

Italië is niet alleen het land van de auto’s. Aanstaande vrijdagavond wordt dat nog eens bevestigd door kapper Aat Snijders, die met zijn team aanwezig is om de nieuwste haartrends te demonstreren. Want je haar voller, of vooral langer laten lijken: dat is, sinds de introductie van de extensions geen probleem meer. Great Lengths Hair Extensions zijn in dit verband een adequate oplossing en al het hoe en wat komt op 21 september dankzij Aat Snijders voorbij.

Het modebeeld is vertegenwoordigd door het merk Kosmika, dat tekent voor kleding die Italiaanse stijl combineert met een grote comfortabele draagbaarheid. “Er is gelegenheid om te kijken, te passen en te kopen”, aldus Monique Haaker.  “En ook een verzorgd uiterlijk komt aan de orde, dankzij de medewerking van cosmetica-merk Collistar”.

Deze Ladies Night wordt tenslotte helemaal een feestje door de deelname van de Chocolade Apotheek. Deze lekkerste winkel van Badhoevedorp is aanwezig met een serie Chocolade-toppers die geen enkele lady zal kunnen weerstaan.  ‘We rekenen op een fantastisch leuke avond”, aldus Monique en Stephan Haaker. “En al onze gasten gaan vanzelfsprekend naar huis met een goodie bag vol verrassingen.”

 

Wie vrijdag 21 september wil meedoen  met de Ladies Night kan zich opgeven via 020- 6594859 of via e-mail, info@haaker.nl . Even langs lopen bij de balie, mag ook. 

Klik hier voor de advertentie!

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *