Kralenwinkel Verduyn Lunel eerste lustrum

Het is al weer 5 jaar geleden dat de kralenwinkel Verduyn Lunel zich vestigde aan de Pa Verkuyllaan 10 in Badhoevedorp.

Wat ooit begon als een fanatieke hobby van moeder en dochter is nu vijf jaar later uitgegroeid tot een van de bekendste kralenwinkels in de  regio. Met een assortiment van ruim 6500 kralen waaronder, natuursteen en Swarovski kralen is er voor iedereen de juiste keuze in huis. Met deze kralen kun je de mooiste kettingen en sierraden maken.

Voor het maken van sierraden heeft men alle onderdelen en gereedschap. En voor wie er (nog) niet zo goed in is, zijn er deze week workshops, met het oog op moederdag, voor het maken van sierraden.

Ook kunt u kleine reparaties aan kettingen en sierraden deskundig laten uitvoeren.

Is uw kind jarig en wilt u eens een ander feestje, dan kunt hier ook terecht. Speciaal voor de kinderen wordt er dan een workshop voor kinderen georganiseerd, waar ze de mooiste kettingen leren maken.

Pixelhobby

Voor alles op het gebied van Pixelhobby kunt u ook bij Verduyn Lunel terecht. Pixelhobby is  het borduren zonder naald, ofwel schilderen zonder kliederen genoemd. Oude meesters herleven met Pixelhobby®. Iedere foto kan omgezet worden in een pixelpatroon. Een fantastische hobby voor jong en oud. Alles voor de Pixelhobby is hier ook verkrijgbaar. Tevens kan men u de informatie geven waarmee u zelf uw pixelhobby afbeelding mee kunt maken.

Sierraden

Naast de onderdelen om sierraden te maken zijn ook diverse sierraden te koop. Onder anderen van de merken: BIBA en sinds kort MelanO. Dit laatste merk heeft een basis ring met steeds verwisselbare ballen of stenen uit te breiden met hangers en oorbellen. Naast sierraden zijn er nog horloges van Mees en Co te koop.

Speciaal voor het vijfjarig bestaan is de winkel opgeknapt. Zo heeft de winkel een nieuw uiterlijk gekregen en is de toonbank veranderd. Ook van buiten heeft de winkel een nieuwe moderne uitstraling gekregen zodat de winkel weer minstens vijf jaar meegaat.

De kralenwinkel van Verduyn Lunel vindt u aan de Pa Verkuyllaan 10 in Badhoevedorp. Het telefoonnummer is 020 3582807. Ook zijn zij op internet te vinden, daarvoor gaat u naar het volgende webadres: www.verduynlunelbeads.nl

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *