Kralenwinkel Verduyn Lunel 7 jaar

Komende zaterdag viert kralenwinkel Verduyn Lunel het 7 jarig bestaan. Zeven jaar geleden vestigde Verduyn Lunel aan de Pa Verkuyllaan 10 in Badhoevedorp en is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Iedereen die iets met kralen van doen heeft kent deze winkel. Natuurlijk omdat zij een zeer goed assortiment hebben, maar ook, vooral, dat men in deze winkel deskundig en vriendelijk geholpen wordt. Daarnaast blijft men continu zoeken naar nieuwe producten en nieuwe ontwikkelingen.

De rage van 2014
Nieuw in het assortiment is de Rainbow Loom. Dit is een soort weefraam waarmee je door middel van kleine elastiekjes, ook wel loombands genoemd, leuke dingen kunt maken. In het assortiment Rainbow Loom hebben zij circa 70 soorten elastiekjes, zowel in klein als groot verpakking in voorraad. De prijzen zijn vanaf € 040. Aanstaande zaterdag zal er tussen 11.00 en 15.00 uur demonstraties gegeven worden.

Aanbieidingen
Zaterdag 10 mei zijn er ter gelegenheid van het 7 jarig bestaan ook nog diverse leuke acties. Zo krijg je 15% korting (hiervoor zijn een aantal artikelen uitgezonderd: zie de advertentie elders in de krant). Bij een besteding van € 25,- krijg je een goodiebag kado twv. ¤ 40,–, zolang de voorraad strekt. Bij besteding van € 70,– aan MelanO krijg je een Cubic hanger naar keuze twv. € 27,50 kado.
Ook zijn er diverse prijsvragen met leuke prijzen en is er een MelanO vertegenwoordigster aanwezig.

Als u zaterdag langs komt staat er een heerlijk drankje en hapje voor u klaar. U bent van harte welkom. Vergeet niet dat het aanstaande zondag moederdag is, bij Verduyn Lunel vindt je vast wel een leuk kadotje voor moeder.

Verduyn Lunel is gevestigd aan de Pa Verkuyllaan 10 in Badhoevedorp. Telefoon 020 -3582807, www.verduynlunelbeads.nl.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *