Klanten Bandorama mogen gratis een maand sporten bij buurman Fitnessclub Friends4Life!

Marketeers breken hun hersenen vaak over het bedenken van een goede actie. Bij Johan de Bruin en Frank Posthumus van bandenspeciaalbedrijf Bandorama in Lijnden ontstond het idee spontaan. Onder het motto ‘Een goede buur is beter dan een verre vriend’, ontwikkelden zij samen met de  buren van Fitnessclub Friends4Life een unieke actie.

Bandorama Friend4Life web wk4713 (7)“Wie de komende periode Bandorama bezoekt voor montagewerkzaamheden, het uitlijnen of balanceren van de autowielen, krijgt bij vertrek een bidon plus een tegoedbon ter waarde van 50 euro kado. Deze bon geeft recht op een maand lang gratis sporten bij Fitnessclub Friends4Life dat hier om de hoek aan de Melbournestraat 26-28 op Businesspark Lijnden is gevestigd. Volgens ons is dit een unieke samenwerking tussen twee totaal verschillende bedrijven, die veel inwoners van Haarlemmermeer en Amsterdam absoluut zal aanspreken”, leggen de initiatiefnemers uit.

Bandorama is voor autobezitters een begrip. Het bandenspeciaalbedrijf, gevestigd aan de Akerdijk 117a, is ook bereikbaar via een eigen ingang aan de Melbournestraat op Businesspark Lijnden. Op bandengebied zijn zij de betrouwbare adviseur en montagespecialist van merkbanden, velgen en schokdempers. Voor het correct uitlijnen en balanceren van banden, maar ook het oplossen van moeilijkere bandenproblemen beschikt het bedrijf over alle benodigde vakkennis en apparatuur. Actueel zijn uiteraard de winterbanden en sneeuwkettingen. Producten die Bandorama zowel verkoopt als verhuurt en waarbij men ook de montage en opslag graag regelt.

Bandorama is te vinden aan de Akerdijk 117a te 1175 LK Lijnden, maar ook bereikbaar via een eigen ingang aan de Melbournestraat op het naastgelegen Businesspark Lijnden. Het telefoonnummer voor het maken van afspraken is: 020-6593080. Email: info@bandorama.nl en internet www.bandorama.nl

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *