Ketel/Indexus Klaverbladtoernooi met tennis op het hoogste niveau

Bij Tennisvereniging Badhoevedorp is afgelopen weekend de 36ste editie van het Ketel/Indexus Klaverbladtoernooi succesvol van start gegaan. Vanaf 5 juli tot en met zondag 13 juli zullen bijna 550 deelnemers in actie komen in zowel het enkelspel evenals in diverse dubbel en mix categorieën. Het open tennistoernooi in Badhoevedorp is al jaren één van de meest vooraanstaande tennistoernooien in de regio en staat garant voor hoogstaand tennis, entertainment en gezelligheid. Uniek aan deze editie is dat er nu ook spelers meedoen in de 2-categorie, waardoor elke dag extra spannende en spectaculaire partijen te zien zijn met spelers die op het hoogste amateur niveau presteren.

Tijdens het Ketel/Indexus Klaverbladtoernooi wordt weer op het scherpst van de snede gestreden.

Tijdens het Ketel/Indexus Klaverbladtoernooi wordt weer op het scherpst van de snede gestreden.

Zo doet er dit jaar zelfs een speler, Remy Groenendaal, mee met een actuele ranking van 1.0. Hij zal het opnemen tegen diverse toptalenten uit de regio. De tennisvereniging uit Badhoevedorp draagt zelf ook een steentje bij met diverse spelers uit het 1e Heren competitie team, waaronder de winnaar van vorig jaar Pim Zijlstra. Daarnaast doen ook de gelouterde Bart Cordemeijer, Wouter Kramps, de in Amerika trainende Sten Leusink en toptalent Nathan de Veer mee. Deze spelers hebben allen veel tennis ervaring en komen uit in de allerhoogste landelijke tennis competities. Verder doet dit jaar ook een internationale speler mee. Eddie Elliott is afkomstig uit Amerika en is momenteel op tennis stage in Nederland om ATP-ranking punten te vergaren voor een eventuele tennis profcarrière. Met al dit toptalent gaat het zeker spannend worden in deze hoogste categorie. Het groenrijke park aan de Snelliuslaan 41 leent zich uitstekend om optimaal van alle wedstrijden te kunnen genieten. De wedstrijden starten doordeweeks om 17.30 uur en in het weekend vanaf 09.00 uur.

Het fantastische Ketel/Indexus Klaverblad toernooi is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend spektakel. Traditiegetrouw heeft de organisatie voor de aankleding en sfeer weer voor een passend thema gekozen. Dit jaar staat het Klaverbladtoernooi in het thema van “South America, Road to Rio”, waarbij in de lijn van het wereldkampioenschap voetbal elke dag een Zuid-Amerikaans land wordt uitgelicht met bijpassende aankleding, hapjes en muziek. Kom je als bezoeker het tennispark oplopen, dan waan je je direct in Zuid-Amerikaanse sferen. Elke speeldag van 5 tot en met 13 juli staan diverse vormen van entertainment gepland, zoals een wijnproeverij en zullen ook bijpassende hapjes en drankjes worden geserveerd. Ook qua muziek zal er veel samba en levendige muziek te horen zijn met live optredens, aangevuld door een DJ.

Hoofdsponsors Arjen Ketel van Ketel Makelaardij en Duco Frie van Indexus lichten toe: “Het Klaverbladtoernooi is inmiddels een begrip geworden in de regio en is voor zowel spelers als toeschouwers een geweldige ervaring die je niet wil missen. Vele mensen passen er hun vakantie op aan. Voor ons geldt dat zeker. Als jonge kerels kwamen wij al op dit toernooi samen met onze ouders. Het is een jeugdsentiment en we zijn er trots op als hoofdsponsors onze naam te verbinden aan het Klaverblad. We wensen alle spelers verder nog veel succes en plezier met de rest van dit prachtige toernooi, waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand samen gaan.”

Trouwens, de TVB krijgt er graag weer nieuwe leden bij. Volwassenen uit Badhoevedorp die zich nu aanmelden zijn volgend seizoen bijna zeker lid. Ook de korter wordende wachttijd voor junioren uit Badhoevedorp en mensen buiten Badhoevedorp biedt perspectief.

Op www.klaverbladtoernooi.nl staat alle wedstrijdinformatie, de speelschema’s en wordt dagelijks al het overige nieuws tijdens het toernooi gepubliceerd. Volg ons ook op Facebook/Twitter (klaverbladtoernooi)

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *