Kermis en Jaarmarkt Badhoevedorp

Komende zaterdag 25 mei is er weer de jaarlijkse “jaarmarkt” in Badhoevedorp. De winkeliers staan dan weer met vele aanbieding op hun kraam op het Lorentzplein, Sloterweg en de Pa Verkuyllaan. Voor jong en oud is zijn er ook weer leuke attracties. Met o.a. een springkussen op de Pa Verkuyllaan en op diverse plekken leuke en gezellige terrasjes.

De kermis is er van donderdag 23 mei tot en met zondag 26 mei wederom op de snelliuslaan ( parkeerplaats zwembad) . De Sloterweg was dit jaar niet mogelijk i.v.m. de nieuwe HEMA op de parkeerplaats. De kermis organisatie is in handen van de stichting Sinterklaasintocht Badhoevedorp.

Tal van leuke attracties zorgen weer voor een aantrekkelijke kermis en donderdag 23 mei is er speciaal voor de kinderen een optreden van Clown de Sales van 19.00 – 20.00 uur.

De openingstijden van de kermis : Donderdag en Vrijdag van 15.30 – 23.00 uur, zaterdag  van 13.00 – 23.00 uur en zondag van  14.00 –  18.00  uur.

De Jaarmarkt is op Zaterdag 25 Mei van 10.00 – 17.00 uur met 100 kramen van de Sloterweg/Lorentzplein tot en met de Pa Verkuyllaan met diverse aanbiedingen.

Boekhandel Jaspers grijpt de jaarmarkt in Badhoevedorp aan om een vliegende start te maken met het schoolseizoen 2013 – 2014. Voor de vroege beslissers heeft de winkel een leuke stunt bedacht. Iedereen die op de braderie zijn schoolagenda voor het nieuwe jaar uitzoekt krijgt een stalen pen cadeau met zijn naam er in gegraveerd ter waarde van € 6,95. Keuze uit vele tientallen verschillende agenda’s.

En dit is slechts één van de vele leuke aanbiedingen van Jaspers op de braderie. De rekbare boekenkaften van Dresz zijn de afgelopen jaren snel populair geworden. Tijdens de braderie zijn alle nieuwe boekenkaften vijf halen, vier betalen.

Om het kampioenschap van Ajax te vieren biedt de boekhandel uit Badhoevedorp het boek Ajax wint altijd, geschreven door Edward van de Vendel aan voor € 5,- i.p.v. € 15,95. En dat is nog niet alles, natuurlijk zijn er weer allerlei opruimingsboeken voor stuntprijzen, worden er universele smartphone hoesjes aangeboden met grote korting en prachtige ANWB-natuurboeken van € 49,95 voor € 9,95.

 

De winkeliers heten u van harte welkom op deze gezellige jaarmarkt.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *