Hoera, Schoonheidssalon Wagenaar viert haar 15-jarig bestaan!

Op 1 november 2001 opende Schoonheidssalon Wagenaar haar deuren in Badhoevedorp. Een blik op de kalender laat dan zien dat de beautysalon aan de Pa Verkuyllaan 20 binnenkort 15 jaar wordt. “Een mijlpaal die we niet zomaar voorbij laten gaan” vertelt een trotse Sylvia Wagenaar. “We steken de vlag uit, hangen ballonnen op en vieren groot feest. De hele maand november lang. Je komt toch ook?”

 

Het team van schoonheidssalon Wagenaar

Het team van schoonheidssalon Wagenaar

Vanzelfsprekend blikt de eigenaresse graag even terug op de start van haar bedrijf in 1979 in Amsterdam-Slotermeer. “Daar liggen, alweer 30 jaar geleden, onze roots. We zijn begonnen op een oppervlakte van slechts 9 vierkante meter, we waren de kleinste schoonheidssalon van Nederland. Niettemin deden we het goed. Zo goed, dat we, om met alle ontwikkelingen mee te kunnen gaan, moesten kiezen voor een ruimere locatie. Die vonden we in Badhoevedorp, waar we in de afgelopen jaren zijn uitgegroeid tot een zeer professioneel bedrijf.”

 

Professionaliteit, passie en deskundigheid, het zijn de graadmeters waarmee Sylvia Wagenaar en haar team klaar staan voor de vrouw (en man) van vandaag, die er goed uit wil zien. “Dankzij de modernste ontwikkelingen en technieken kunnen wij ze daar uitstekend bij helpen. We zetten in op huidverzorging en huidverbetering, en gebruiken daarbij de nieuwste producten en de meest recente apparatuur. Omdat iedere huid nu eenmaal anders is, bieden wij iedereen een persoonlijke intake en behandelingen op maat. Zo kunnen we een optimaal resultaat garanderen.”

Bij de behandelingen van lichaam en gelaat staan de merken Orlane en Juvena centraal. Sylvia Wagenaar: “Het zijn producten met een aangename geur en een goed verzorgende en huidverbeterende werking. Ze sluiten daarom uitstekend aan bij onze huidverbeterende behandelingen, waarvoor we gebruik maken van de  Beauty Angel, het T-away apparaat en microdermabrasie. Tevens hebben we een huidtherapeut en een cosmetische arts ter beschikking.”

Ons feestje ter gelegenheid van onze 15e verjaardag meevieren? Dat gaat zeker lukken met  drie mooie verwenaanbiedingen rondom het getal 15, die geldig zijn tussen 1 en 30 november. Nieuwsgierig? Kijk snel naar onze ballonnenadvertentie in deze krant!

Geplaatst in Geen categorie.