Herfstheerlijkheden bij Brasserie “de Houten Klaas”

De herfst heeft haar intrede gedaan en dat is weer duidelijk te merken bij Brasserie de Houten Klaas. Het mooie homarium, waar we bij binnenkomst direct tegen aan lopen, is weer bewoond door verse kreeft en oesters. “In de zomermaanden zijn de oesters druk met de voortplanting, dan moeten we even een stop inlassen” aldus chef-kok Ton Klaassen. “Zodra de R weer in de maand zit, zijn ze weer heerlijk op smaak en we hebben ze geproefd: ze zijn weer opperbest”.

Niet alleen de oesters luiden de herfst in; op de kaart met dagspecialiteiten zagen we onder meer malse hertenrugbiefstuk met oesterzwammen en wildsaus of hazenpeper staan. Meer wildspecialiteiten komen zeer binnenkort.

Zaterdag 27 oktober a.s. organiseren zij een herfstproeverij, waarbij de gasten de hele avond kunnen kennismaken met verschillende hapjes zoals huisgemaakte paté, hertenham, ganzenlever, wildzwijnsalami, oesters, stukje vis, stukje vlees, stukje wild, etc., dit in combinatie met een wijnproeverij van bijpassende wijnen.

Saxofonist Walter van den Hoven verzorgt deze avond met lichte jazz de achtergrondmuziek. Uit ervaring weten we, dat het weer een smakelijke en gezellige avond gaat worden. Wees er snel bij want er zijn nog slechts enkele plaatsen beschikbaar.

 

Brasserie “de Houten Klaas”

Sloterweg 8-10

1171 CR  Badhoevedorp

Tel: 020-6239352

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *