Heb of had je Corona? In Badhoevedorp weet je het binnen 24 uur.

–Medisch Center Badhoevedorp opent coronapost bij het Atrium gebouw aan de Sloterweg 303–

Duidelijkheid over het coronavirus, dat is wat wij graag willen krijgen. Heb ik het virus? Of heb ik het al gehad? Loop ik risico? Of ben ik een risico voor een ander?

Dat zijn de vragen die ons bezighouden en waar wij graag antwoord op willen krijgen. Zodat we weer zo veel mogelijk terug naar normaal kunnen. De oplossing is testen. Maar dan wel betrouwbaar testen. Sla de kranten maar open, vol met berichten over onbetrouwbare testmethodes en ondeugdelijke beschermingsmiddelen.

Maar in Badhoevedorp kan men een eind aan de onzekerheid maken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over betrouwbaarheid.

Voor de deur van het Medisch Center Badhoevedorp is een coronapost geplaatst met volledige testcapaciteit.

Hier kan getest worden of iemand besmet is met het coronavirus, maar ook of hij of zij besmet is geweest.

De door het RIVM erkende test naar de aanwezigheid van het virus wordt gedaan door middel van een mond- en keeluitstrijkje. Met een bloedafname kan ook immuniteit worden getest. Hier wordt gekeken in hoeverre antistoffen zijn aangemaakt en of je besmet bent geweest met het virus.

De testen worden uitgevoerd in samenwerking met U-Diagnostics, een professioneel en innovatief laboratorium uit Baarn, gespecialiseerd als landelijk huisartsenlaboratorium. De testuitslag is binnen 24 uur bekend en wordt gedeeld via een speciale app die hiervoor gratis gedownload kan worden. Bij een positieve uitslag wordt ook de huisarts op de hoogte gesteld.

De testen worden uitgevoerd in een hygiƫnische omgeving waar alle RIVM richtlijnen in acht worden genomen.

Meer informatie over uitvoering en aanmelding kan gevonden worden op de website: www.medischcenterbadhoevedorp.nl

 

Geplaatst in Geen categorie.