Gezamenlijke Paasshow dealers Automotive-boulevard Lijnden

De drie merkendealers, Ardea Auto (Ford), Nieuwendijk (Dacia en Renault) en Svala Auto (Volvo) organiseren op 2e Paasdag een gezamenlijke Autoshow. Op vrijdag van 9 tot 18 uur, zaterdag van 9 tot 17 uur en op Paasmaandag van 11 tot 17 uur is iedereen van harte welkom voor een bezoek aan de bedrijven in de Sydneystraat om daar te profiteren van de scherpe prijsaanbiedingen op nieuwe en gebruikte auto’s van de genoemde merken. Uiteraard is er voor iedere bezoeker een leuke attentie.

Van links naar rechts: George Kennis van Renault en Dacia dealer Nieuwendijk, Jasper Boxem van Svala Auto Lijnden en Marcel van Kalmthout van  Ardea Auto, heten u van harte welkom op de gezamenlijke Paas autoshow.

Van links naar rechts: George Kennis van Renault en Dacia dealer Nieuwendijk, Jasper Boxem van Svala Auto Lijnden en Marcel van Kalmthout van Ardea Auto, heten u van harte welkom op de gezamenlijke Paas autoshow.

“Als bedrijven openden Ardea Auto en Svala Auto vorig jaar mei hun bedrijven in een prachtig duopand. Nieuwendijk Renault en Dacia zat er al wat langer en daarmee kwam het aantal autodealerbedrijven op drie. Uiteraard hechten wij alle drie grote waarde aan de particuliere en zakelijke klant, maar die moeten ons dan wel kunnen vinden. Lijnden staat nog steeds niet bij iedereen direct op het netvlies. Wanneer je dan uitlegt dat wij in het verlengde liggen van de weg die vanaf begraafplaats Westgaarde naar de A9 loopt, weet iedereen gelijk waar je over hebt. Het is voor ons belangrijk om dat vaak en veel uit te dragen. Zeker wanneer door de omlegging bij Badhoevedorp van de A9 straks de aan- en afvoerroute richting Amsterdam West en Osdorp anders gaat lopen. Daarmee liggen wij minder op de zichtlocatie die wij nu hebben”, aldus George Kennis, Marcel van Kalmthout en Jasper Boxem. Als leidinggevenden van de genoemde dealerbedrijven hebben zij er alle belang bij dat hun bedrijven goed gevonden worden door de consumenten uit de brede regio.

Ieder van de dealer s biedt op deze Paas Driedaagse modellen aan tegen uiterst scherpe prijzen. Marcel van Kalmthout: “Bij Ardea Auto gaat het dan om de Ford Awarddeals. Die zijn er op de Ka, Fiesta, B-Max, Focus, C-Max, S-Max en Kuga. Het gaat om modellen die stuk voor stuk rijk zijn uitgevoerd en waarop wij tijdelijk of een voorraad-, of een registratiekorting kunnen geven, waardoor de prijsvoordelen oplopen van 1.900 euro bij de Ka tot 3.200 euro bij de B-Max. Uniek is dat zelfs de splinternieuwe Ford Fiesta Hot Hatch in deze actie is opgenomen en leverbaar is vanaf 15.495 euro. Verder zijn vrijwel alle actiemodellen voorzien van de meervoudig bekroonde 1.0 EcoBoost motor. Zuinig in gebruik en krachtig in prestaties.”

Namens Renault en Dacia dealer Nieuwendijk geeft George Kennis aan: “Bij Renault staat alles in het teken van de Salon de Promotion die tot en met 21 april duurt. Renault biedt daarbij een kostenloze upgrade van hatchback naar estate aan op de Clio, Megane en Laguna. De Grand Scenic is tijdelijk zonder meerprijs leverbaar voor de prijs van een Scenic. Acties met een voordeel van duizenden euro’s. En die staan dan nog eens los van de extra inruilwaarden die Renault tijdens deze actie ook nog eens in petto heeft. Van de Clio is er en Night & Day versie. Een gelimiteerde serie in de kleuren wit en zwart en verder uitgevoerd met grijze accenten in de lichtmetalen wielen, zijstootstrips en de grille. Tot de standaard van deze versie behoort ook: een multimedia- en navigatiesysteem met touchscreen. Prijzen van deze bijzondere Clio-serie  starten bij 17.590 euro. Rijk uitgevoerd met nuttige en leuke accessoires geldt  ook voor de Twingo Parisienne. Hier betreft het ondermeer: een airconditioning, elektrische raambediening, radio met USB en Bluetooth. Daarbij is ook hier sprake van extra inruilwaarde, waardoor de prijs 9.590 euro kan uitkomen. Om aankoop nog interessanter te maken is er tijdelijk een 0% rente financiering van  5.000 euro voor 24 maanden mogelijk. Bij Dacia hebben wij momenteel veel productnieuws met de nieuwe Duster, de ruime Logan MCV en de Dokker Van. Verder is er de 50/50 actie met een eerste betaling bij aflevering en de tweede helft binnen 3 jaar en ook nog eens rentevrij.”

Jasper Boxem van Svala Auto Lijnden: “Volvo kent  tijdelijk 1.500 euro inruilondersteuning. Een model dat wij daarin centraal zetten is de succesvolle Volvo V40 T2 (met 120 pk benzinemotor en handgeschakelde zesbak) die daarmee leverbaar is vanaf 23.000 euro. Verder kunnen wij een Volvo V40 Business met 140 kW/190 pk D4 dieselmotor voorzien van start/stop, remgeneratie en een handgeschakelde zesbak uit voorraad leveren. Een auto met 14 procent bijtelling en ook nog eens scherper geprijsd dan de normale 26.995 euro. Ook dit is een supercomplete auto met een reeks veiligheidsfeatures, waaronder: City safety, ABA, EBL, RAB, TSA en Whips. Verder heeft de auto Volvo Sensus met een 5 inch kleurenscherm voor de bediening van klimaat, audio, automenu, navigatie, Bluetooth en performance audio met een 2×20 Watt versterker 4 Performance speakers in de voorportieren. Standaard is ook een dakspoiler, het dynamic chassis en Hill Start Assist.”

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *