Geslaagde Jazz-avond bij Brasserie de Houten Klaas

Zaterdag 8 december jl. organiseerde Brasserie de Houten Klaas voor alweer de 5e keer op rij een gezellige avond met Trio Jazzper. Deze muzikale familie, met moeder Annemiek achter haar key-board, vader Stephan op zijn contrabas en dochter Roxy met zang en trompet, zorgde ervoor dat de gasten in de bomvolle brasserie weer een heerlijke avond hadden.

Niet alleen Jazz werd er gespeeld, maar ook rock ’n roll, onvervalste Amsterdamse nummers en kerstsongs stonden op het repertoire.

Tussen de dinergangen door waagden velen zich op de dansvloer en ging menigeen lekker uit z’n dak. Veel slimme dames hadden voor deze gelegenheid hun hoge hakjes in een tas meegenomen en ruilden hun sneeuwlaarzen al snel in. Het werd weer een zeer genoeglijke avond. Familie Jasper is inmiddels weer terug op hun vertrouwde Texel en Brasserie de Houten Klaas bereidt zich voor op drukke kerstdagen.

De gasten kunnen deze laatste weken van het jaar nog kans maken op het winnen van een geheel verzorgd diner voor twee en andere leuke prijzen; door het raden van het juiste aantal wijndoppen in een grote vaas op de bar. Eind december worden de doppen geteld en de winnaars via deze krant bekend gemaakt.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *