Gebr. Haaker laat 500L voorproeven

Woensdag 17 en donderdag 18 oktober

Anja Maas

Badhoevedorp. De Fiat 500L? Dat is niet zomaar een auto, dat is lifestyle. Het opvallende, wat eigenzinnige model hoort er voor wie anno nu van quality of life houdt, helemaal bij. Gebroeders Haaker nodigt fans graag uit om deze 500L nu alvast te komen bewonderen

Fiat 500L

 

“Noem het een voorproeverij”, zegt Stephan Haaker, “want de echte introductie is pas aan de orde in januari. Maar wij zijn in de gelegenheid onze klanten  deze bijzondere auto al te showen. De 500L is groot gegroeid op basis van de Fiat 500 en die auto heeft geen toelichting meer nodig. Praktisch en handzaam heeft de 500 – ontstaan in de jaren ’50-  de eeuwwisseling moeiteloos overleefd. De auto is – regelmatig geüpdatet- nog steeds populair.  Nu komt dan de 500L. Een wagen met net zo’n unieke stijl en enkele exclusieve details. Net zo’n ‘’coole” auto, optimaal geschikt voor wie auto rijden wil koppelen aan een ‘personal touch’  De 500L is groter dan de 500, maar de toevoeging L betekent niet, dat er een aanslag is gedaan op de handzaamheid. De auto kan nog steeds overal makkelijk geparkeerd worden. Waar de L wel is terug te vinden, is in het interieur: door een uiterst efficiënte aanpak heeft de auto een veel ruimere indeling. En dat is alleen maar een groot voordeel. Verder biedt de 500L aansprekende details, die zorgen voor net dat stukje meer, dat je denkt: Ja, dat is nou eens leuk!. Voorbeeldje? De ingebouwde Lavazza-espressomaker, te vinden op een speciale plek tussen de voorstoelen. Het apparaat draait een eigen voeding. In de deur is plek voor twee kopjes, met lepeltjes en eventueel suiker. Overigens, je kopje espresso in je eigen auto is voorlopig alleen nog een Italiaanse optie. Maar Nederland is zo koffie minded, dat iedereen ervan overtuigd is dat de importeur er snel voor zal zorgen, dat wij de auto met deze faciliteit binnenkort  ook hier kunnen aanbieden.”

 Voorproefdagen

De Fiat 500L verdient dus alle aandacht en daarom staat het bedrijf van gebroeders Haaker deze week in het teken van deze unieke auto. Woensdag 17 oktober  tussen 16.00 en 20.00 uur wordt het model in de showroom feestelijk onthuld. Wie nieuwsgierig is, is meer dan welkom. En donderdag 18 oktober is het mogelijk een preview-proefrit  te maken. “We vinden het leuk om 500-fans deze kans zo vroeg mogelijk aan te bieden”, aldus Stephan Haaker. “Een klein feestje in de showroom op woensdag, waarbij iedereen even aan dit jongste lid van de Fiat-familie mag ruiken. En ja, wie hem gezien heeft, wil natuurlijk een ritje maken. Dat kan dus op donderdag, maar wel graag even afspreken. We verwachten  veel belangstelling en dan loopt het  allemaal het vlotst, als we  op schema kunnen werken.”

Gebr. Haaker,  Kamerlingh Onneslaan 10, 1171 AG Badhoevedorp. Tel. 020-6594859.

dealerfiat.nl/haaker/

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *