Ga voor een gratis wintercheck naar Gebr. Haaker!

U en uw auto veilig de winter door?

Anja Maas

Badhoevedorp. Het is november: storm, regen, wegen vol bladeren en Koning Winter staat in de coulissen….. alle reden om voordat sneeuw en ijs de overhand krijgen je auto nog eens goed na te laten kijken. Fiatdealer Gebr. Haaker helpt graag een handje.

Alle merken

“Veiligheid staat voorop. En zo hoort het ook”, zegt Stephan Haaker. “Daarom komen we weer met onze wintercheck. Even je auto laten nakijken op alle belangrijke punten: bandenspanning, remmen, accu,  koplampen, ruitenwissers enzovoort enzovoort. We checken 11 belangrijke punten. En helemaal gratis. Niet alleen voor Fiat en Alfa Romeo, maar voor elk automerk. Dat leek ons in deze tijd, waarin je alleen maar hoort dat alles duurder wordt, een leuke extra service.”

Wintercheck bij Fiat Haaker

Wintercheck bij Fiat Haaker

Stephan Haaker en zijn team hebben er twee speciale data voor ingeruimd. Op vrijdag 22 en zaterdag 23 november is iedereen die deze winter veilig de weg op wil, van harte welkom. “Een afspraak maken is niet nodig. We werken met ‘vrije inloop’. Alleen wel met een tijdschemaatje: op vrijdag checken we de auto’s tussen 9.00 en 16.00 uur, op zaterdag tussen 10.00 en 14.00 uur. Als een klant even moet wachten, want dat kan soms onvermijdelijk zijn, zorgen we goed voor de inwendige mens. Met een hapje en drankje, dat past bij dit seizoen. En natuurlijk is er gelegenheid eens even door onze showroom te lopen en je te oriënteren: een nieuwe auto is soms dichterbij dan je denkt.”

 

Schoentjes zetten

Het zal niemand zijn ontgaan: Sinterklaas is weer in het land. Stephan Haaker: “Daar zijn we natuurlijk blij mee. Hij heeft meteen na zijn aankomst contact met ons bedrijf opgenomen. Want – dat weet hij – voor een leuke sintactie zijn we altijd in. We denken daarbij natuurlijk aan de kleine kinderen, maar we vergeten ook de hele grote niet. De kleintjes mogen op zaterdag 23 november bij ons hun schoentje komen zetten. Dat kan  tussen 10.00 en 17.00 uur. Sint heeft ons beloofd dat zijn pietenteam in het weekend alle schoentjes zal vullen. Maandag 25 november kunnen ze dan mét verrassing weer worden opgehaald. Voor de hele grote kinderen hebben we een andere verrassing: namelijk het extra voordelig aanschaffen van een waardecheque voor een waxoylbehandeling. Voor alle automerken. Die cheque is een jaar lang geldig en kost tussen 16 november en 5 december maar 99 euro. En dat betekent een korting van liefst 100 euro! Waxoyl is een aanrader om de laklaag van je auto in conditie te houden: die wordt dan, zoals we dat noemen, een moeilijk doordringbaar pantser, dat veel beter bestand is tegen alle slechte weersinvloeden die nu eenmaal bij de winter horen. Het houdt je auto jong, en draagt bij aan een hogere inruil of verkoopwaarde. Ook een mooi cadeautje, toch?”

Gebr. Haaker,  Kamerlingh Onneslaan 10, 1171 AG Badhoevedorp. Tel. 020-6594859.

E-mail: info@haaker.nl

 

 

 

 

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *