Ga langs bij de Lekkerste Apotheek!

Op zoek naar de heerlijkste chocolade?

Anja Maas

Badhoevedorp. Zwarte Piet tot Sint-Nicolaas: “Sint heeft u het al vernomen? Het lijkt toch nog goed te komen. Dacht u dat De Chocolade Apotheek was verdwenen? Er is een nieuwe winkel op het Lorentzplein verschenen. Daar kunt u, en dat nieuws is zeker niet slecht, de komende tijd voor alle chocolade terecht!”

tn_chocolade-apotheek

Een van de rijmpieten, die voor alle gedichten die hij nog moet maken in training moet blijven, vertelde het aan Sint en aan iedereen die het horen wilde: Het is triest dat de Chocolade Apotheek moest sluiten. Maar het is goed nieuws, dat liefhebbers van chocolade voortaan welkom zijn in de Lekkerste Apotheek. Zaterdag 12 november gingen de deuren van de winkel op het adres Lorentzplein 49 weer open. De Lekkerste Apotheek, staat er voortaan op de winkel te lezen. Als het aan de drie nieuwe eigenarenessen ligt, maken ze die naam helemaal waar.

 

Compleet assortiment

“Wij zijn oude bekenden in een nieuwe winkel”, zeggen Rachida Steinbrückner, Lies de Vries en Mireille van Baar, die de nieuwe Lekkerste Apotheek runnen. “Mensen kennen ons al uit de Chocolade Apotheek, dus hoeven we eigenlijk niet meer kennis te maken. Dat is een voordeel, klanten weten wat ze aan ons hebben. Hoe het allemaal is gekomen? De Chocolade Apotheek moest stoppen. Dat vonden heel veel mensen in Badhoevedorp en omgeving spijtig.  Wij kregen de kans in dit pand te starten met een vergelijkbare winkel. Een grote uitdaging, die we hebben aangenomen.”

Rachida, Lies en Mireille zijn ontzettend druk bezig geweest om hun Lekkerste Apotheek snel open te krijgen. “We wilden er vaart achter zetten, want Sint-Nicolaas, een van onze grotere klanten, zou arriveren. En hij moest meteen weten, dat wij zeker graag zijn hofleverancier zijn.” Gezien de reacties van Zwarte Piet bovenaan dit stukje, is dat prima gelukt. “We staan voor Sint – en alle andere klanten – klaar met een compleet assortiment. Alle chocolade artikelen die hier verkocht werden, zijn beschikbaar. Ja, ook de pindarotsjes, de rumbonen, de sinaasappelschilletjes, de Florentines, enzovoort. En natuurlijk  hebben we heel veel chocoladeletters en andere chocladecadeautjes. Alle artikelen hebben hun eigen fans en die fans zijn hier van harte welkom! Overigens, we hebben hier alleen een winkel. De  Salon valt buiten onze dienstverlening. Afgelopen zaterdag gingen we open en we zijn overdonderd door de enthousiaste reacties. Iedereen was zo blij dat er op het vertrouwde adres weer volop chocolade te krijgen was. We hebben zoveel felicitaties gekregen. Het werd voor ons hele bijzondere, feestelijke start. Daarom zeggen we hier graag tegen iedereen die ons kwam feliciteren: dank jullie wel! Jullie zijn meer dan welkom bij onze Lekkerste Apotheek”.

 

Geplaatst in Geen categorie.