Fractiespreekuur HAP in Badhoevedorp

Lokale politieke partij HAP houdt vanaf dinsdag 7 juli a.s. weer haar maandelijkse fractiespreekuur. Het eerste spreekuur vindt plaats bij Dorpshuis Badhoevedorp.

Fractieleden Jeanette Koolmoes en Manon de Vries-Woolthuis zijn van 19.00-21.00 bij Dorpshuis Badhoevedorp aanwezig met de mobiele fractiekamer, om met inwoners, ondernemers en organisaties in gesprek te gaan. “Iedereen is welkom om een praatje te komen maken en een kopje koffie te komen drinken met HAP”, aldus raadslid Jeanette Koolmoes.

Uiteraard zullen de fractieleden de afstand van 1,5 meter hanteren en vragen wij voorafgaand of de inwoners Corona gerelateerde klachten ervaren met betrekking tot het coronavirus. Mocht u gezondheidsklachten hebben en toch graag in gesprek gaan, dan kan dit uiteraard digitaal of per telefoon.

Dag en datum: Dinsdag 7 juli 2020

Tijdstip: 19:00 – 21:00 uur

Waar: Dorpshuis Badhoevedorp

Adres: Snelliuslaan 35, Badhoevedorp, 1171 CZ, Noord-Holland

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het spreekuur te bezoeken, maar toch een gesprek willen hebben met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via hap@haarlemmermeer.nl. Vragen kunnen daarnaast ook digitaal gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl 

Geplaatst in Geen categorie.