Fitnessclub Friends4Life klaar voor de volgende stap

Op 13 januari 2013 houdt Fitnessclub Friends4Life zijn “Open dag” waar een ieder vrij is om te komen kijken wat FF4L te bieden heeft. Er zullen naast het normale lesprogramma (Work that Bottum, BBBB en Zumba)  een aantal lessen gegeven worden waar  een ieder aan kan meedoen om de sfeer te proeven. Vanaf 6 januari is ons lesprogramma uitgebreid met  een tweetal nieuwe lessen; Insanity en TRX trainingen. Van 13.00 uur tot 14.00 zal er van deze lessen een demonstratie worden gegeven. Iedereen mag meedoen aan dit demonstratie uur.

Actie bij Friends4Life 13 januari open dag

Actie bij Friends4Life 13 januari open dag

Voor zijn leden heeft FF4L vanaf 16.00 uur een Nieuwjaarsborrel . Om 17.00 uur zal de opening plaatsvinden van Personal Gym “ Punt Uit” van Michael Go.

Tom Dear en Ronald Weijsters zijn bijzonder blij met deze samenwerking omdat dit de verdiepingsslag maakt waar zij naar op zoek zijn. “Wij willen graag resultaten zien bij onze leden, trainen is een way of life”. De afgelopen jaren hebben wij gezien  dat de bewustwording, het doorzetten en motivatie aandacht nodig heeft binnen de club. Trainen en resultaat van trainen kost tijd en geld maar gespecialiseerde kennis versnelt het proces om je droombeeld te verwezenlijken. Hoewel ook dit Geloof, Vertrouwen en Volharding vereist, de kerngedachte van FF4L

 

Actie bij Friends4Life

Friends4Life wil een fitnessclub zijn waar mensen zich prettig voelen, goed kunnen trainen maar ook gericht aan hun doel kunnen werken. Personal Gym Punt Uit  en Michael Go staan voor resultaat. Punt uit.

Michael heeft de afgelopen jaren laten zien wat een meerwaarde hij is binnen de fitnessclub. Zijn opleiding Sport en Beweging zijn kennis van het Overload Principle, Hormoon Profiling en voeding vormen de basis voor zijn resultaten.

Zijn resultaten met betrekking tot het realiseren van de doelen, van mensen die persoonlijk door hem begeleidt worden zijn fantastisch. Of het om afvallen gaat, sterker worden of het verbeteren van de conditie.Tevens heeft Michael een documentaire gemaakt “six one six” welke gepresenteerd wordt op 24 februari 2013.

Deze samenwerking met Personal Gym Punt Uit  is de volgende stap van FF4L.  Verder wil FF4l graag ieder de mogelijkheid bieden om zelf de laagdrempeligheid te zien en ervaren. Buiten een prachtige Fitnessruimte die recent uitgebreid is biedt de club ook een zeer ruim en gevarieerd lesprogramma .

Voor deze lessen worden geen extra kosten berekend . Alle abonnementen zijn gebaseerd op Onbeperkt trainen en gebruik van de groepslessen.

Tijdens de Open Dag geldt de speciale Januari aanbieding. Klik hier voor de aanbieding

Friends4Life is gevestigd aan de Melbournestraat 26-28 te Lijnden. Telefoon 020 449 11 40

 

Wordt lid en betaal geen inschrijfgeld en train de maand Januari gratis.

 

Tot as Zondag

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *