Fitnessclub Friends4Life en Personal Gym Punt Uit: DROMEN, DURVEN, DOEN

Iedereen heeft wel eens het voornemen om te gaan trainen. De droom om er fantastisch uit te zien. Sterk, strak en gespierd. Maar wat is er nodig om de stap van dromen naar durven en –uiteindelijk – doen te zetten? Veelal missen we de durf om echt te beginnen. En als je al eens getraind hebt is het je niet gelukt om het doel wat je in je hoofd had te bereiken. Terwijl je zulke goede voornemens had. De waarheid is dat de meeste mensen blijven dromen tot dat het te laat is. Waar ligt dat aan? In onze beleving en uit ervaring blijkt dat  het ontbreekt aan de echte verandering van jezelf. Anders worden begint bij anders doen!

Wij kunnen u helpen om daadwerkelijk eens de stap te maken van beginnen (durf) naar volhouden (doen).

Afvallen, sterker worden een sixpack krijgen maar hoe doe je dat?  In de wereld van fitness is leren nog steeds een ondergeschoven kind. Als we willen tennissen gaan we op tennisles, als we willen golfen of paardrijden gaan we eerst op les. Als we willen fitnessen gaan we …. veelal maar aan de slag.  En na verloop van tijd verdwijnen onze mooie plannen en dromen als sneeuw voor de zon.

Zaterdag 30 augustus en zondag 31 augustus tussen  09.00 en 16.00 uur organiseren Fitnessclub Friends4Life en Personal Gym Punt Uit hun jaarlijkse Open Dag.

Op deze dag is het mogelijk om uitgebreid kennis te maken met onze Fitnessclub en Personal Gym  Punt Uit en de vele mogelijkheden welke wij kunnen bieden om u te helpen.

FF4L en PG Punt Uit hebben een hechte  band met elkaar. Samen beschikken zij over de juiste kennis vaardigheden en  faciliteiten welke de basis zijn van (bewust)trainen en een goed  resultaat

De resultaten van de mensen die de stap hebben genomen om daadwerkelijk te leren zijn fantastisch. Op deze dag zullen er  leden (mannen en vrouwen) rondlopen om te vertellen over hun ervaringen, deze verhalen kunnen jou helpen de stap te nemen om jouw droom in gang te zetten.

Wij dagen je uit om je doelen/dromen kenbaar te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Zaterdag en zondag van 11.00- 14.00  uur worden er door PG Punt Uit verschillende demonstraties en workouts gegeven om je te laten zien wat we bedoelen.

De eigenaren en trainers zijn DOENERS en zullen alles in het werk stellen om jou droom te realiseren. Ons motto is dan ook:

“Winnaars geven nooit op, opgevers worden nooit winnaars”

Wij nodigen je uit om dit weekend bij ons langs te komen en je te laten informeren over de mogelijkheden van Fitnessclub Friends4life en Personal Gym Punt Uit.

Naast het trainen met kracht apparatuur, losse gewichten en cardiotoestellen

bieden wij een groot aantal klassikale lessen aan onder begeleiding van ervaren instructrices als; Yoga, Power Yoga, Body & Mind, Zumba, Combat, Circuittraining, Total shape, BBBB, Work that Bottom, TRX, Get insane, Pump en de Iron Work Out.

Zaterdag 13 september wordt er door Personal Gym Punt Uit een speciale bijeenkomst georganiseerd waar de in en outs van trainen besproken worden. U kunt deze bijeenkomst kosteloos bijwonen als u zich daar dit weekend voor opgeeft.

 

Vriendelijke groet,

Tom Dear, Ronald Weijsters, Michael en Kevin Go.

Voor meer informatie: www.ff4l.nl en www.personalgympuntuit.nl

Melbournestraat 26-28 Lijnden, telefoon 020 4491140
[google-map-v3 shortcodeid=”92125b77″ width=”350″ height=”350″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”default” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” enablegeolocationmarker=”false” enablemarkerclustering=”false” addmarkermashup=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Melbournestraat 26-28 Lijnden{}1-default.png” bubbleautopan=”true” distanceunits=”miles” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

Geplaatst in Geen categorie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *