Fitnessclub Friends4Life breidt samenwerking verder uit

De zomer zit er bijna op en dat betekent dat een hoop mensen weer de weg vinden naar de fitnessclubs. Dit is ook het geval bij Fitnessclub Friends4Life. De eigenaren, Ronald Weijsters en Tom Dear, merken dit ook. Hoewel het gedurende de gehele zomer best druk is geweest. Ondanks het mooie zomer weer kwamen er toch veel leden trainen, ook was het opvallend dat juist in deze periode veel mensen zich hebben aangemeld als lid.  

Veel van deze nieuwe leden komen bij ons terecht dankzij leden die zeer tevreden zijn en al bij ons trainen, onder het motto “zegt het voort”.

De uitbreiding van vorig jaar en de nauwe samenwerking met Personal Gym Punt Uit van Michael Go en de samenwerking met Fysiotherapie Osdorp, die een praktijkruimte in de club hebben, beginnen hun vruchten af te werpen. Ronald en Tom merken het verschil duidelijk. Het past ook in de visie van Friends4Life. Samenwerken, elkaar versterken zijn componenten waar Ronald en Tom heilig in geloven.

Vandaar dat ze ook blij zijn met de nieuwe samenwerking met Sportcenter Badhoevedorp.

Eigenaar Jenke Haverhals , lid van Friends4Life, is de eigenaar van het Sportcenter in Badhoevedorp aan de Sloterweg 165. Ook heeft hij een winkel in Zwanenburg. Jenke heeft ervoor gezorgd dat het personeel van Fitnessclub Friends4Life vanaf begin september in prachtige nieuwe kleding loopt van Under Armour. Alle medewerkers van FF4L zijn erg blij met deze nieuwe outfit. Alle leden van FF4L krijgen, op vertoon van hun ledenpas, korting van 10% op het assortiment van Sportcenter Badhoevedorp.

Volgens Tom en Ronald moet je blijven vernieuwen om je klanten tevreden te blijven stellen. Vernieuwing zorgt voor een goede uitstraling van de club en motiveert de leden. Medio september breidt Fitnessclub Friends4Life zal er een aantal nieuwe apparaten komen en een aantal aparaten zullen vervangen worden.

Fitnessclub Friends4Life is geopend op weekdagen van 8 tot 22.00 uur en in het weekend van 09.00 tot 16.00 uur. Je kunt op elk gewenst tijdstip binnenkomen voor een gratis proefles of training in de fitness.

Komend weekend is er een leuke actie bij Friends4Life meldt je komend weekend aan en betaal geen inschrijfgeld en sport een maand gratis!

Melbournestraat 26-28, Lijnden. Telefoon 020 4491140

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *