Elvin Post

Elvin Post signeert bij Jaspers

Elvin Post won met zijn debuut Groene Vrijdag de Gouden Strop en verwierf grote bekendheid met zijn tweede thriller Vals beeld. Schrijvers in binnen- en buitenland zijn fan. En niet de minste ook, zoals Renate Dorrestein, Marion Pauw en Jens Lapidus. Zijn boeken worden in veel landen vertaald en ook zijn nieuwste boek Dame blanche is weer een schot in de roos.

Sjoerd Agterhof van Boekhandel Jaspers: “Deze heerlijke, komische thriller is wat mij betreft de leukste thriller die ik in tijden gelezen heb. Het is niets dan leesgenot vanaf het moment dat je hem openslaat! Het is ook een echte Elvin Post, met de zijn boeken kenmerkende, niet al te slimme criminelen die de meest stomme dingen uithalen.” Hoofdpersoon in Dame blanche is Jerry Lauper. Hij is net vrijgekomen na een gevangenisstraf van acht jaar. Tijdens zijn detentie las hij het boek De kracht van opbouwende gedachten. En zo wil hij nu hij is vrijgekomen ook leven. Wanneer hij op televisie de beroemde televisiekok Jane Raimy ziet weet hij het direct zeker. Jane is zijn tweelingziel en hij zet alles op alles om haar te leren kennen.

Zaterdag 7 februari is Elvin Post vanaf 15:30 uur te gast bij Boekhandel Jaspers in Badhoevedorp. U kunt hem daar ontmoeten, zijn boeken laten signeren en hem aansporen snel weer een nieuw boek te schrijven! Want de boeken van Elvin Post staan garant voor heel veel leesplezier.

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *