Eerste verjaardag voor Sportcenter Badhoevedorp

‘Ja hoor, ze weten ons te vinden’

Anja Maas 

Badhoevedorp. ‘We kregen van een van onze klanten een verjaardagstaart.  Dan mag je toch zeggen, dat we onze plek in Badhoevedorp aardig beginnen te vinden”, aldus Rick en Nico over ‘hun’ Sportcenter Badhoevedorp. Samen met initiatiefnemer Jenke Haverhals, en vanzelfsprekend hun klanten, stonden ze donderdag 7 maart stil bij hun eerste mijl: het eenjarig bestaan.

Nico en Rick, al een jaar ‘het gezicht’ van Sportcenter Badhoevedorp

 

“We willen uitgroeien tot dé specialist op sportgebied van deze regio”, zeiden ze in 2012  toen ze bezig waren met de voorbereidingen in de winkel aan de Sloterweg. Nu, twaalf maanden later, ziet het er naar uit, dat ze dat gaat lukken. “We hebben in de laatste maanden ons interieur weer een beetje aangepast”, vertelt Rick. “Noem het  maar ‘een fikse interne restyling’. Met deze nieuwe presentatie, is alles nog beter gegroepeerd per sport. Heel praktisch en overzichtelijk.” Zij zijn er blij mee, en zeker ook hun klanten, want Nico en Rick horen regelmatig enthousiaste reacties. “Ons uitgangspunt was: je wilt goede sportspullen. Dan kom je bij ons. Wij hebben alle merken in huis. Ja, ook de nieuwste gadgets. En als we iets niet hebben, zorgen we dat we het in huis krijgen . “Als het er niet staat, dan is het er niet”, hoort er wat ons betreft niet bij. We hebben gezien dat deze visie  aanslaat. Zo’n eerste jaar is natuurlijk altijd een opstartjaar. Maar Sportcenter Badhoevedorp begint zijn draai te vinden. Dat is iets, wat zeker is.”

 Verenigingscontracten 

Nico benadrukt nog erg blij te zijn met de contracten die zijn gesloten met de diverse regionale sportclubs. “Nog voor de opening waren er al afspraken met tennisvereniging TVB, waarin werd vastgelegd dat wij vaste leverancier zijn voor kleding, schoenen en aanverwante zaken. Datzelfde geldt inmiddels ook voor Pancratius.  Alle leden kunnen bij ons terecht voor de juiste tenues, voetbalschoenen, en alles wat er bij hoort. We zijn inmiddels ook uitgegroeid tot een echte hockeyspecialist. Kijk maar eens naar onze afdeling hockeysticks. We wisten niet, dat jullie zo’n grote collectie hadden, horen we vaak. Beginnen juli wordt er een contract getekend met Xenios, waardoor wij ook voor hen dé kleding- en accessoires specialist worden. Terugblikkend op ons startjaar – toch in een economisch moeilijker tijd –  mogen we zeggen: we zijn op de goede weg. We zien de toekomst vol vertrouwen tegemoet.”

 

Geplaatst in Mode & accessoires en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *