Eerlijkheid Badhoevedorp getest

Albert van der Kolk, van Profile de fietsspecialist uit Badhoevedorp, verstopte circa 3 weken geleden 125 fiest sleutels willekeurig in Badhoevedorp. Aan deze sleutels zaten labels en een mobiel nummer erop vermeld. Dit als een  soort ludieke actie om de eerlijkheid van de Badhoevedorpers te testen. Uit deze aardige test kan men de conclusie trekken dat de inwoners van Badhoevedorp goud eerlijke mensen zijn! Van de honderdvijfentwintig verstopte sleutels zijn er namelijk 94 teruggebracht in de winkel.

Winnaar van de fiets

Winnaar van de fiets

De eerlijke vinders belde het nummer dat op het label stond en kregen het volgende voicemail bericht te horen: “gefeliciteerd u bent de eerlijke vinden van de sleutel en dat wordt beloond. Kom met de sleutel naar Profile Albert van der Kok aan de Akerdijk 287 te Badhoevedorp.”

Als men dit deed kon men de gevonden sleutel passen op een fiets en op sloten waar een cadeaubon aan zat. Paste de sleutel dan had men een van deze prijzen gewonnen! Paste de sleutel niet dan kreeg men toch een leuke prijs. Dit waren bijvoorbeeld een fietstas, senlbinders, een mooie bel of een kortingsbon.

Op de foto is de gelukkige winnaar van de fiets te zien. Heeft u nog een gevonden sleutel in uw bezit kom dan snel naar Albert van der Kolk,  er missen namelijk nog twee hoofdprijs sleutels!

Geplaatst in Geen categorie en getagd met , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *